Lider trend
StoryEditor

Porsche Croatia službeni sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora

09. Lipanj 2015.
Piše:
lider.media

Jučer je potpisan sponzorski ugovor kojim tvrtka Porsche Croatia i marke koje zastupa - Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, VW gospodarska vozila, Das WeltAuto - postaje službeni sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora.

Ugovor su potpisali članovi Uprave Porsche Croatije g. Ivo Ivančević i g. Franz Lohninger te predsjednik HOO, g. Zlatko Mateša. Ovaj ugovor potpisan je na 4 godine, a našim olimpijcima omogućit će korištenje automobila svih marki tvrtke Porsche Croatia koji time postaju i službena vozila Hrvatskog olimpijskog odbora.

U sklopu ovog sponzorskog ugovora, Porsche Croatia će podržavati naše olimpijce na čak tri velika natjecanja – Europskim igrama u Bakuu koje započinju 12. lipnja, na OI u Rio de Janeiru 2016. te na ZOI u PyeongChangu 2018. Uz potpisnike ugovora, potpisivanju i konferenciji za medije prisustvovali su i hrvatski olimpijci koji su odmah nakon završetka svečanosti krenuli na put prema Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, gdje će od 12-28. lipnja sudjelovati na prvim Europskim igrama.

19. travanj 2024 02:00