Lider trend
StoryEditor

Posebni popusti za Liderove čitatelje u Nakladi Ljevak

28. Ožujak 2014.
Piše:
lider.media

Svi Liderovi pretplatnici te oni koji to postanu ostvaruju posebne popuste u nakladničkoj kući Ljevak na odabrane naslove. Tako smo u suradnji s Nakladom Ljevak pripremili za vas tri ponude:

1. MARKETING MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA

Redovna maloprodajna cijena je 299 kn, a za Lidere samo 99 kuna

Nova knjiga prof. dr. Nataše Renko vodi čitatelje kroz malo i srednje poduzetništvo, upoznavajući nas s prednostima, ali i ukazujući na određene nedostatke te uklanjanje istih. Velik dio knjige donosi čimbenike, odnosno moderne poslovne metode koje će omogućiti malim i srednjim poduzećima da budu konkurentna i učinkovita na tržištu. Ti novi načini poslovanja uveli su mnogobrojne nove proizvode i usluge, stvorili nove tehnologije, kreirali nova radna mjesta, otvorili mnoga inozemna tržišta i omogućili svojim osnivačima i vlasnicima priliku da rade ono u čemu su najbolji i što im donosi najviše zadovoljstva.

2. 4SATNO TIJELO

Redovna maloprodajna cijena je 187.95 kn, a za Lidere samo 99 kuna

U knjizi ‘4-SATNO TIJELO‘: Neobičan vodič koji će vam pomoći da brzo izgubite salo, uživate u nevjerojatnom seksu i postanete nadčovjek‘ Tim Ferriss primjenjuje na čovječje tijelo pristup ‘postigni što više sa što manje truda‘, onu istu filozofiju koja je preobrazila naš odnos prema radu zahvaljujući njegovoj knjizi ‘4-SATNI RADNI TJEDAN‘. Ta je knjiga postala svjetska uspješnica, časopis ‘Details‘ nazvao ju je ‘kultnom senzacijom‘ a ‘Man‘s Journal‘ ‘najsenzacionalnijim self – help hitom ovog desetljeća‘. Nakon tisuća eksperimenata i testiranja ova knjiga donosi odgovor na to ključno pitanje koje se odnosi i na žene i na muškarce. Od teretane do spavaće sobe – sve je tu i sve funkcionira.

3. J*** MI SE TERAPIJA

Redovna maloprodajna cijena je 129 kn, a za Lidere samo 99 kuna

Profani put do duboke sreće. Mnogi od nas nalaze se u zatvorima koje su sami izgradili, zabrinjavajući se zbog stvari koje zapravo nisu važne i zaboravljajući na svoje snove. J*** mi se terapija pomaže nam pobjeći, sagledati stvari, uskladiti se s onim što doista želimo i djelovati u skladu s time, bez obzira na ono što drugi misle.

John C. Parkin i njegova žena Gaia održavaju svoje slavne j*** mi se meditacijske seminare u Italiji od 2005. godine. Parkinova prva knjiga J*** mi se prodana je u više od 250 000 primjeraka prevedena na 22 jezika. U knjizi J*** mi se terapija po prvi put autor otkriva pojedinosti o tome kako je j*** mi se pomoglo mnogima da se prepuste i pronađu slobodu, o tajnama koje nam, kroz ovu moćnu profanost, otvaraju put do najveće sreće.

Na linku http://liderpress.hr/#pretplata možete pronaći različite modele pretplate i ispuniti prijavnicu. Također za sva pitanja možete nas kontaktirati mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski 01/6333 513 ili 01/6333 536

24. travanj 2024 02:48