Lider trend
StoryEditor

Predstavljene nove berbe Vina Laguna

14. Ožujak 2013.
Piše:
lider.media

Svečanom prezentacijom u wine baru Dobra vina u Green Gold centru u Zagrebu, sinoć su predstavljene nove berbe Vina Laguna.

Goran Kramarić, predsjednik Uprave Agrolagune d.d. i Miroslav Latal, glavni enolog Lagune predstavili su nove berbe Vina Laguna: Cabernet Sauvignon Rose 2012., Malvazija Vina Laguna 2012., Festigia Malvazija 2012., Festigia Cabernet Sauvignon 2010., Festigia Castello 2011. i Muškat žuti Vina Laguna 2012.

-U Agrolaguni, iz koje dolaze maslinovo ulje, vino, ovčji i kravlji sir potvrđene kvalitete, posebnu su pažnju u zadnje tri godine posvetili kvaliteti malvazije koja je odraz istarske priče, lakoće i svježine umjerene istarske klime. U suradnji s vrhunskim stručnjacima, unaprijeđena je kvaliteta ove poznate istarske sorte, te je malvazija Vina Laguna dospjela u sam svjetski vrh po kvaliteti, što je i generalna odlika branda Vina Laguna. Dokaz izvrsnosti su brojne nagrade i priznanja na domaćim i međunarodnim vinskim natjecanjima koja su Vina Laguna osvojila u kratkom periodu postojanja brenda.-kazali su iz kompanije.

14. svibanj 2024 08:07