Lider trend
StoryEditor

Startasice California i Licitarsko srce ‘must have‘ ove sezone

08. Srpanj 2016.
Piše:
lider.media

Startasice, tenisice koje su modna ikona već godinama i ove sezone su „must have“.  Ekskluzivni ljetni model California te limitirano izdanje modela Licitarskih srca koji je već osvojio pariške i američke ulice dostupni su samo u par klikova putem webshopa Abrakadabra. California model je hit ljeta 2016! Iznimno lagane i prozračne modno-sportske platnene tenisice Startas idealne su za brojne kombinacije, kako za morske, tako i festivalske, ali i urbane. Oduševit će vas ljetni Model California u narančastim tonovima te s najdražim ljetnim motivima zalaska sunca, mora i palmi, a dostupan je u veličinama od 37 do 48 pa ga mogu nositi i cure i dečki.

Startasice Licitari - model za francusko tržište u limitiranoj ediciji! Kada je riječ o modelu Startas Licitari, on se do sada proizvodio samo za američko, francusko tržište te u maloj količini za hrvatsko tržište u par Borovo prodavaonica. Ovaj model je sada, u ograničenoj količini, dostupan i domaćoj publici isključivo putem Abrakadabra.com. Atraktivan zbog motiva licitarskih srca, koji tradicionalno osvaja, odlično će pristajati uz suknje, kratke hlače, ali i ljetne haljinice. Ili ga pošaljite nekome kao izvorno hrvatski suvenir – ručno izrađen od prirodnih materijala biti će odličan poklon.

Ljubitelji Startasica i trendseteri moći će na Abrakadabri pronaći široki raspon modela naših kultnih Startasica, uključujući i model Pink Unicorn koji je globalizirao popularnost tenisica nakon što se pojavio u časopisu Vogue. Tu su i modeli Art Deco, Polka Dot te Black Birds.

19. travanj 2024 21:52