Lider trend
StoryEditor

Što možete pročitati u novom Lider Trendu?

28. Svibanj 2015.

U novom, svibanjskom broju Liderovg lifestyle magazina Trend pročitajte zanimljiv intervju s Igorom Mikloušićem, madim znstvenikom koji se bavi evolucijskom psihologijom, ali strast su mu leteći baloni i – brkovi, koje pažljivo njeguje.

Naš modni prilog predstvalja trendove za ovo ljeto, a s odjevnom kombinacijom mora biti usklađen i make up. Trendovi se tu nisu puno promijenili, ten je svjež i prozračan, jedino je ovog ljeta plava dominantna. U svim nijansama oko očiju.

‘Zen trenutak‘ ovog se puta bavi pripremama za izlazak na plažu. Vremena nema puno pa smo osmislili način kako da brzo budete fit i to prema tome kakav ste tip čovjeka.

U Trendu analizirmo što se danas dogodilo s feminizmom, odnosno kako ga je preuzela manja grupa žena, koje se više bave time kako se žene tretiraju u nekim tv serijama, nego istinskim ženskim problemima, od sporijeg napredovanja, špreopterećenosti, manjiim plaćama od muškaraca, izloženosti nasilju...

Također obrađujemo fenomen stripa koji je od nekad dijela masovne kulture postao ekskluziva, sjajna ali skupa strast istinskih zaljubljenika u ovu, kako je zovu devetu umjetnost.

Ivo Kozarčanin vodi vas na gastro putovanje na Cres i Lošinj, ali tragovima Apoksiomena i jelovnika Starih Grka.

Poznati kuhar Andrej Barbieri otkriva kako je postao šef i za Trend daje četiri svoja najdraža recepta.

Na putovanje u ovom broju vodimo u Albaniju, zemlju orlova, suprotnosti i gostoprimstva.

29. travanj 2024 04:20