Lider trend
StoryEditor

Utorkom besplatan prijevoz kućnih ljubimaca taksijem

15. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Od sutra, pa naredna četiri utorka do 6. studenog, građani Zagreba moći će taksijem besplatno prevoziti svoje kućne ljubimce, pse i mačke.

Allianz, koji je na Svjetski dan zaštite životinja predstavio novo osiguranje kućnih ljubimaca, odlučio se na suradnju s tvrtkom Eko Taxi i omogućiti građanima Zagreba jednostavniji prijevoz kućnih ljubimaca. Pravo na besplatnu vožnju ostvaruju vlasnici koji prevoze svog psa ili mačku na području Grada Zagreba u terminu od 7 do 19 sati.

- Allianz je već u prvi tjedan dana od predstavljanja osiguranja kućnih ljubimaca Allianz Šapa, imao niz upita. Kroz kontakt s klijentima uvidjeli smo probleme s kojima se susreću vlasnici kućnih ljubimaca od kojih je jedan i njihov prijevoz. Stoga smo odlučili napraviti korak dalje i u suradnji s tvrtkom Eko Taxi vlasnicima olakšati prijevoz njihovih kućnih ljubimaca - objasnila je Mirjana Jurić, direktorica Službe marketinga u Allianz.Naime, prema postojećoj Odluci o javnom linijskom prijevozu putnika, vlasnici kućnih ljubimaca u javni prijevoz sa svojim ljubimcima smiju ući jedino od 20 do 6 sati, nedjeljom i praznicima. Takva odluka onemogućuje vlasnike kućnih ljubimaca, koji nemaju automobil, da kućne ljubimce odvedu veterinaru i slično.  Kako bi koristili ovu uslugu vlasnici kućnih ljubimaca se trebaju prethodno najaviti. 

29. travanj 2024 17:55