Hrvatska
StoryEditor

AGILCON: Regionalni Salesforceov partner proširio se i na hrvatsko tržište

08. Studeni 2020.
Branko Banjeglav

Slovenski Agilcon, vodeći regionalni partner Salesforcea za implementaciju CRM rješenja za prodaju, marketing i službu za korisnike, osnovao je tvrtku i u Hrvatskoj.

Osim Agilcona, suosnivači istoimene hrvatske tvrtke su Irena Domjanović, Senad Kulenović i Branko Banjeglav, dugogodišnji menadžeri u telekomunikacijskom sektoru. Na Salesforceovoj platformi, vodećem svjetskom rješenju u CRM području, Agilcon je razvio i Gecko HRM, moćnu aplikaciju za upravljanje ljudskim resursima.

Kompanija je nastala u Ljubljani prije deset godina s ciljem da se razviju napredna cloud rješenja, a danas ima 60 profesionalaca, rastuće prihode i broj zaposlenika te stabilno poslovanje.

Budući da tvrtke svih veličina, od SME do međunarodnih korporacija, trebaju kvalitetna rješenja za optimizaciju svojih procesa i to upravo u područjima u kojima je Agilconova najveća ekspertiza – upravljanje kupcima i zaposlenicima, proširio se i na hrvatsko tržište.

–​ Agilconova rješenja nisu sama sebi svrha, već potiču transformaciju poslovanja. Cilj kompanije je postati prvi izbor tvrtki u procesima implementacije digitalnih rješenja u svrhu optimizacije procesa i povećanja učinkovitosti – ističe direktor hrvatskog Agilcona Branko Banjeglav. 

27. travanj 2024 12:04