Hrvatska
StoryEditor

Brojimo šlepere (29): Bauwerk Boen mjesečno izveze 50 šlepera gotovog parketa i poluproizvoda

14. Prosinac 2020.
Bauwerk Boen šleperi

Bauwerk Boen d.o.o. iz Đurđevca dio je Bauwerk grupe čiji su brendirani proizvodi poznati diljem svijeta.

Tvrtka je izvanredan primjer stranih ulaganja iz Švicarske u proizvodnju premium parketa od prirodnog drva u srcu hrvatske Podravine. Kao dio Bauwerk Grupe, Bauwerk Boen Đurđevac uspio je u kratkom periodu od temelja obnoviti postrojenje, modernizirati tehnologiju, obučiti radnike te postići najvišu razinu u proizvodnji premium parketa.

Bauwerk Boen Đurđevac gotovo sav proizvedeni parket izvozi na najzahtjevnija europska i svjetska tržišta.

- Prvenstveno izvozimo u Njemačku, Švicarsku, Austriju, Skandinaviju, općenito Europu, SAD, Daleki istok te razna odredišta diljem svijeta, a mjesečno izvezemo oko 50 kamiona što je oko 160.000 četvornih metara ili 1100 tona gotovog parketa, visoko vrijednog gornjeg sloja parketa te poluproizvoda koje šaljemo na završnu obradu u ostale članice grupacije – kažu iz tvrtke.

Bauwerk Boen u Đurđevcu zapošljava 250 radnika, a za svoje iznimne rezultate tvrtka je nagrađivana i kao najbolji investitor koji doprinosu izvozu Hrvatske, kao najuspješnije poduzeće srednje veličine, a okitila se i nagradom Special Lider invest za kontinuirano ulaganje.

-  Također, iznimno se brinemo o očuvanju okoliša te stalnim unaprjeđivanjem logistike i proizvodnje doprinosimo smanjenju proizvodnje CO2 te općenitom održivom poslovanju – dodaju iz tvrtke Bauwerk Boen.

 

Pozivamo sve poduzetnike da nam se jave s informacijama o količini svojih kamiona i šlepera koje pune za izvoz. Javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na naše društvene mreže.

15. travanj 2024 00:22