Hrvatska
StoryEditor

Brojimo šlepere (42): Vindija mjesečno u inozemstvo otpravi oko 260 šlepera s 4 milijuna kilograma proizvoda

20. Rujan 2021.
Vindija šleperi izboz

Grupa Vindija, kao jedna od najvećih domaćih i regionalnih prehrambenih kompanija mjesečno za inozemstvo otpravi u prosjeku 260 šlepera sa svojim mliječnim i mesnim proizvodima.

Na mjesečnom nivou Vindija tako van granica Hrvatske plasira 4 milijuna kilograma vlastitih proizvoda.

Varaždinska kompanija, koja zapošljava 4.350 ljudi i svakodnevno surađuje s 1.000 kooperanata, u ovome trenutku svoje proizvode izvozi u više od 15 zemalja. Osim zemalja u susjedstvu, poput BiH, Slovenije, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Kosova, proizvodi ove hrvatske kompanije svoje mjesto nalaze i na policama trgovina diljem Europe.

Vindijini proizvodi plasiraju se tako i u Veliku Britaniju, Austriju, Švedsku, Dansku, Italiju, Španjolsku, Mađarsku, Irsku i Njemačku. Asortiman gotovih i polugotovih proizvoda najzastupljeniji su izvozni proizvodi Grupe, dok se s proizvodima koji nose prestižne Halal i Kosher certifikate otvara mogućnost izlaska i na druga, posve nova tržišta.

Akcija ‘Brojimo šlepere‘ se nastavlja pa ovom prilikom pozivamo sve poduzetnike da nam se jave s informacijama o količini svojih kamiona i šlepera koje pune za izvoz. Javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na naše društvene mreže.

24. travanj 2024 03:14