Hrvatska
StoryEditor

cargo-partner: logistička rješenja po mjeri vaše industrije

21. Listopad 2020.
cargo-partner d.o.o. - usluge međunarodnog i domaćeg prijevoza robe, logistike, špedicije, carinjenja i skladištenja

cargo-partner kreira logistička rješenja s potpunom uslugom za zračni, pomorski, kamionski i željeznički transport te skladištenje i distribuciju robe, s posebnim naglaskom na informacijske tehnologije (IT solutions) i optimizaciju supply chaina.

Više od trećine stoljeća iskustva u informatičkoj tehnologiji i optimizaciji opskrbnog lanca izrađuje prilagođene usluge „tailor-made-services“ za široku paletu industrija, stvarajući konkurentne prednosti klijentima diljem svijeta. U Hrvatskoj posluje više od 24 godine u četiri ureda u Zagrebi i Rijeci, nudeći sveobuhvatna namjenska rješenja i usluge za razne industrijske grane, uključujući prehrambenu industriju, farmaceutiku, auto-moto i rezervne dijelove, modu i životni stil, te proizvode visoke tehnologije i elektroniku.

Za potrebe kupaca na raspolaganju su pouzdane usluge direktnih zbirnih cestovnih linija iz Španjolske, Portugala, Turske, i ostalih europskih zemalja za Hrvatsku. Prikupi robe i dostava omogućeni su na području cijele Europe. Uz prijevoz generalnog tereta, cargo-partner također osigurava transportna rješenja za opasnu robu (ADR), te robu osjetljivu na temperature, uz usluge carinjenja i osiguranja u prijevozu.

Iskoristite cargo-partner mrežu za prijevozna i logistička rješenja s najvišim standardima sigurnosti i kvalitete prijevoza vaše robe na bilo koju lokaciju u svijetu.

 

24. travanj 2024 08:32