Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Franak o pritisku RBA banke na sudove, konferencija o klimatskoj krizi...

21. Siječanj 2020.
Konferencija za medije Udruge Franak i stranke SNAGA Goran Aleksić, zastupnik stranke SNAGAfoto Ratko Mavar
Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za utorak, 21. siječnja:

ZAGREB - Klub zastupnika Mosta nezavisnih lista održat će konferenciju za novinare na temu - "Most u saborsku proceduru upućuje zakon kojim će omogućiti poslovanje stotina manjih tvrtki". Govorit će zastupnici Sonja Čikotić i Nikola Grmoja, gradska vijećnica Mosta u Rijeci Petra Mandić te predstavnik savjeta Mosta za financije, poduzetništvo i gospodarstvo Mislav Kraljević (11,30 sati, Hrvatski sabor,  Trg Svetog Marka 6, dvorana "Ivan Kukuljević").

ZAGREB - "Pokušaj ilegalnog pritiska RBA banke na hrvatske sudove" tema je konferencije za novinare koju u u Hrvatskom saboru organizira zastupnik Goran Aleksić, aktivisti Udruge Franak Vlado Iljkić, Sandra Žiga i Elvis Sudar te suradnica Vijeća Europe Sandra Benčić (10,30 sati, dvorana "Ivan Kukuljević", Trg Svetog Marka 6).

ZAGREB - Klub zastupnika GLAS-a održat će konferenciju za novinare o temi "Klimatska kriza",  a govorit će zastupnici Anka Mrak-Taritaš i Goran Beus Richembergh (11 sati, Hrvatski sabor, Trg Svetog Marka 6, dvorana "Ivan Kukuljević").

ZAGREB - Prosječna neto plaća zaposlenih u Zagrebu za listopad prošle godine iznosila je 7.541 kunu, što je nominalno za 0,72 posto više nego za rujan, a 3,8 posto više nego za listopad 2018. godine, podaci su Odjela za statistiku Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada Zagreba.

ZAGREB - Craft - vrhunsko zanatsko pivo - polako osvaja hrvatske znalce, a 80-ak proizvođača tog piva, koje se u nas počelo znatnije proizvoditi tek prije pet godina, sanja o većem tržišnom kolaču i porastu tržišnog udjela sa sadašnjih dva do tri posto na deset posto za nekoliko godina.

24. travanj 2024 03:19