Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Sastanak izbornog stožera SDP-a, Škoro na presici o novom partneru na izborima...

19. Svibanj 2020.
Miroslav Škoro
Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za utorak, 19. svibnja:

OSIJEK- Radni sastanak izbornog stožera SDP-a za 4. izbornu jedinicu, kojemu će prisustvovati predsjednik stranke Davor Bernardić. Prije sastanka predviđena je izjava za medije (19 sati, Hotel "Osijek", Šamačka 4).

ZAGREB - Konferencija za novinare stranke s Imenom i Prezimenom povodom raspuštanja Sabora i izbora glavne državne odvjetnice i drugih kadrovskih rješenja zadnjeg dana mandata. O ovoj temi će govoriti Dalija Orešković i Josip Budimir, a na konferenciji će prisustvovati i Boro Nogalo i Ante Pranić (11 sati, Trg sv. Marka). 

ZAGREB - Predsjednik Domovinskog pokreta Miroskav Škoro održat će konferenciju za medije u povodu dogovora o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore Domovinskog pokreta i novog partnera (12,30 sati, glavni ulaz u Park Maksimir).

ZAGREB - Na zračnim lukama u ožujku je bilo 44 posto manje operacija zrakoplova nego u ožujku 2019., a iako su prvi put ove godine sve luke imale putnike, ukupno ih je bilo 61,5 posto manje nego lani, podaci su DZS-a, koji dodatno potvrđuju izravni negativni utjecaj pandemije covid19 na zračni promet i industriju putovanja.

20. travanj 2024 16:15