Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Škoro i Grujić zajedno na izbore, predsjednik na obilježavanju Dana hrvatske vojske...

28. Svibanj 2020.
Miroslav Škoro
Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za četvrtak, 28. svibnja:

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović bit će na obilježavanju Dana hrvatske vojske i Dana hrvatske kopnene vojske na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ (10 sati, Ilica 256b). Nakon svečanog pregleda počasne postrojbe uručit će činove i pohvale pripadnicama i pripadnicima Hrvatske vojske. Predsjednik Milanović će u 18 sati upriličiti svečani prijam u prigodi Dana hrvatske vojske i Dana hrvatske kopnene vojske (Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (12 sati, NSK, Hrvatske bratske zajednice 4).

ZAGREB - Predsjednica Kluba gradskih zastupnika Građansko-liberalnog saveza (GLAS) i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Anka Mrak-Taritaš, gradska zastupnica Sonja König i gradski zastupnik Stanko Kordić govorit će na konferenciji za medije o prijedlogu odluke o izmjenama i dopunama Proračuna Grada Zagreba za ovu godinu (10 sati, Stara Gradska vijećnica, prizemlje, Vjenčana dvorana II., ulica Svetih Ćirila i Metoda 5).

ZAGREB - Članovi Kluba nezavisnih zastupnika Gradske skupštine Grada Zagreba Renato Petek, Marijana Sumpor (NLZG) i Tihomir Milovac na konferenciji za novinare govorit će o svojem zahtjevu za ostavkom pročelnice Gradskog ureda za kulturu Milane Vuković Runjić (10,45 sati, Stara gradska vijećnica, prizemlje, Vjenčana dvorana II., ulica Svetih Ćirila i Metoda 5).

ZAGREB - Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić najavit će na konferenciji za novinare zajednički izlazak na parlamentarne izbore (11 sati, Jurišićeva 1/V).

ZAGREB - Obujam građevinskih radova u ožujku je pao i na mjesečnoj i godišnjoj razini, u odnosu na veljaču čak 11,7 posto, a u odnosu na ožujak 2019. godine za 0,9 posto, pokazuju privremeni podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS), objavljeni u srijedu. 

29. travanj 2024 03:51