Hrvatska
StoryEditor

DHL Express posebnim zrakoplovom prenio jedinstvenu poruku zahvale

15. Lipanj 2020.
Direktorica DHL Express Hrvatska Srebrenka Saks s pilotkinjom i prvom časnicom

Žuti DHL Express zrakoplov s oznakom "Thank you" i velikom dugom na trupu, sletio je u međunarodnu zračnu luku Zagreb. Ovim posebnim zrakoplovom s dvije vrlo važe oznake od kojih je jedna bila „Thank You“ zahvalili smo svim zdravstvenim djelatnicima, DHL-ovim zaposlenicima, vozačima, policajcima, vatrogascima za sve što su činili za nas za vrijeme pandemije korona virusa, jer nisu imali mogućnost, kao mnogi među nama, u sigurnosti vlastitog doma brinuti za svoje bližnje.

Također znakom „zlatne vrpce“ kojom se označava borba protiv raka kod djece poslali smo poruku podrške svima koji se bore s ovom okrutnom bolešću. Prolazak aviona kroz 'water salute', približavanje aviona, uzbuđenje i znatiželjni pogledi dočeka ženske posade, kapetan Elisabetta Nobili i prvi časnik Blanca Luna bili su neopisivi.

Srebrenka Saks, direktorica DHL Express Hrvatska „Divan je osjećaj pripadati tvrtki koja svojim aktivnostima, trudom, zalaganjem i ponašanjem zaposlenika uvijek čini razliku u svemu što radi, a ovo je bio poseban način kojim je DHL Express prenio jedinstvenu poruku poštovanja i divljenja svima koji su tijekom COVID19 svakodnevno spašavali živote kao i našim kuririma koji su omogućili da nastavljamo pružati usluge svojim klijentima.“, Srebrenka Saks, direktorica DHL Express Hrvatska“.

image
Žuti DHL zrakoplov
foto

Do sada, zrakoplov je, osim u Hrvatsku, sletio u 23 različite zemlje, uključujući Njemačku, Veliku Britaniju, Finsku, Dansku, Bugarsku, Rumunjsku, Italiju, Španjolsku i Maroko, a planiraju se i slijetanja u Izraelu, Portugalu i Austriji.

Kako bi poruku još više proširio i angažirao kolege, Network Operations Europe pokrenuo je „Rainbow & Heroes“ kampanju koja ima za cilj potaknuti zaposlenike da podijele fotografije zrakoplova širom Europe. Od kraja svibnja na transportnom kontejneru nalazi se poruka “Thank YoULD”. Ovaj kontejner koji se koristi za prijevoz ekspresnih pošiljaka letjet će diljem Europe i stoga će ga vidjeti velik broj zaposlenika koji će imati priliku svoju poruku prenijeti kolegama iz drugih europskih zemalja.

29. travanj 2024 08:10