Hrvatska
StoryEditor

Ostanite doma, HPB je tu za vas

08. Travanj 2020.

Hrvatska poštanska banka oglasila se povodom epidemije korona virusa kako bi svojim klijentima olakšali ovo nezavidno razdobolje. 

Samo zajedništvom možemo pobijediti sve nevolje. Svjesni neizvjesnih okolnosti u kojima smo se našli, u Hrvatskoj poštanskoj banci kontinuirano provodimo mjere za smanjenje rizika zaraze koronavirusom i prevladavanje posljedica pandemije na hrvatsko gospodarstvo.

U cilju da svakodnevni život i poslovanje klijenata učinimo što sigurnijim i lakšim naše su aktivnosti intenzivno usmjerene na veću zaštitu zdravlja svih nas, lakši pristup novcu i jednostavnije obavljanje osnovnih financijskih poslova.

Znamo da smo #zajednosnažniji i da trenutnu situaciju možemo prebroditi samo međusobnom podrškom. Uz preporuku nadležnih službi ukinuli smo naknade na bankomatima drugih banaka za debitne i prepaid kartice, povećali iznos beskontaktnog plaćanja bez PIN-a na 250 kuna, umirovljenicima osigurali mirovine na kućnim adresama, a vlasnicima zaštićenih računa izdali beskontaktne kartice.

Građanima i poslovnim subjektima čiji su prihodi i poslovanje pogođeni pandemijom koronavirusa nudimo različite modele za olakšavanje otplate financijskih obveza.

Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i klijenata na prvom su nam mjestu i poduzimamo sve kako bi ih osigurali.


 

24. travanj 2024 21:10