Hrvatska
StoryEditor

In memoriam – Zlatko Bazianec

07. Rujan 2021.
Zlatko Bazianec

Zlatko Bazianec, jedan od vodećih poslovnih savjetnika te Partner i rukovoditelj hrvatskog ureda tvrtke Deloitte, najveće svjetske tvrtke za pružanje profesionalnih usluga (revizije te poreznog, financijskog i poslovnog savjetovanja), preminuo je iznenada u 48. godini života.

Hrvatsko gospodarstvo je njegovim odlaskom ostalo bez vrhunskog ekonomskog stručnjaka i pouzdanog savjetnika mnogim poduzećima i institucijama. Bliski suradnici poznavali su ga kao osobu visoke kreativnosti, blage naravi i vedrog duha, te nevjerojatne energije i bezrezervnog angažmana u svakom poslu kojega se prihvatio.   

Kao rukovoditelj Deloitteovog zagrebačkog ureda proaktivno se brinuo o svim aspektima razvoja poduzeća – od profesionalnog razvoja zaposlenika i konkretnog doprinosa društvu, do osiguravanja stabilnog rasta i uvođenja inovativnih ideja u svakodnevno poslovanje. Bio je taj koji je stvarao vrijednost za gospodarstvo, zajednicu i kolege.

Zlatko je veliki trag ostavio i izvan Hrvatske, sudjelujući u brojnim projektima za međunarodne klijente u zemljama EU te jugoistočne Europe. Bio je priznati međunarodni stručnjak u području unaprjeđenja upravljanja lancem opskrbe, te izrade strategije rasta i restrukturiranja tvrtki.

Prije svega, Zlatko je bio suprug pun ljubavi i ponosan otac 4 djevojčice, velikodušan i pouzdan prijatelj.

17. travanj 2024 18:31