Hrvatska
StoryEditor

Infobip ponovno proglašen najboljim pružateljem usluga u CPaaS segmentu

01. Veljača 2022.
Pangea Infobip
Analitička kuća Juniper Research na svojoj godišnjoj dodjeli nagrada Future Digital Awards proglasila je Infobip i po prvi puta najboljim pružateljem SMS firewall rješenja

Infobip, globalna cloud komunikacijska platforma i vodeća IT kompanija u regiji, osvojio je dva prestižna priznanja na Future Digital Awardsu, godišnjoj dodjeli nagrada koju organizira analitička kuća Juniper Research. Infobip je proglašen treću godinu zaredom najboljim pružateljem CPaaS usluga (Communication Platform-as-a-Service) te po prvi puta najboljim pružateljem SMS firewall rješenja.

- Čast nam je što je Juniper Research prepoznao kapacitet i snagu naše platforme i SMS firewall rješenja, jer su oba nagrađena segmenta ključni i strateški dijelovi end-to-end poslovne komunikacije koju omogućujemo. Ovo je potvrda da smo na pravome putu - poručio je Silvio Kutić, glavni izvršni direktor i suvlasnik Infobipa.

Vodnjanska IT tvrtka je tijekom godina izrasla u vodeću globalnu komunikacijsku platformu u oblaku (CPaaS). Prošlogodišnjom akvizicijom irske IT kompanije Anam Technologies, vodećeg svjetskog pružatelja SMS firewall rješenja, objedinjene su snage obiju kompanija u segmentu sigurnosti u prometu poruka i monetizaciji, čime je Infobip učvrstio lidersku poziciju u spomenutom segmentu.

 - Tijekom posljednje dvije godine Infobip se fokusirao na širenje komunikacijskih mogućnosti naših klijenata i partnera. Omogućujemo telekom operaterima i kompanijama da što lakše prevladavaju izazove koje donosi ubrzana digitalna transformacija i ponosni smo na činjenicu da u tom procesu bilježimo izuzetan napredak -  poručio je Matija Ražem, viši potpredsjednik Infobipa.

Podsjetimo, prošle je godine Juniper Research na ljestvici tržišnih konkurenata prema vlastitom Competitor Leaderboard alatu pozicionirao Infobip kao najboljeg svjetskog pružatelja usluga u CPaaS segmentu i najboljeg pružatelja usluga u visoko kompetitivnom prostoru razmjene mobilnih poruka.

25. travanj 2024 15:10