Hrvatska
StoryEditor

Iskon otvorio dućan na novoj zagrebačkoj adresi

09. Listopad 2020.
Iskon shop novi Zagreb

Uz postojeće štandove u shopping centrima te partnerska prodajna mjesta, Iskon se kupcima svojih telekom usluga sada predstavio i novom krovnom lokacijom – dućanom smještenim na adresi Ulica Florijana Andrašeca 20 u Zagrebu.

Posjetitelja će, doduše, dućan više podsjetiti na vlastiti dnevni boravak nego na prodajno mjesto jednog telekoma, no to je i bila namjera Iskonovaca. „Poznati smo kao onaj prijateljski domaći telekom, pa smo tu činjenicu preslikali i na okruženje u koje kupci dolaze odabrati naše usluge. Za izlaganje telekomunikacijskih noviteta ni ne postoji bolji prostor od dnevne sobe, u kojoj se baš svi najradije opuštamo surfajući i gledajući televiziju.“, pojasnili su u Iskonu.

S obzirom na to da se sve Iskonove usluge mogu odabrati i naručiti online, novi dućan namijenjen je onima koji bi voljeli uživo dobiti više informacija o Iskon paketima interneta i televizije, provjeriti izgled sučelja pametnog Iskon.TV-a (koji zasad jedini sortira, snima, pamti i preporuča sadržaje) te upoznati napredna Wi-Fi rješenja poput poznatog MESHtra ili džepnih Mi-Fi routera. „U dućanu smo posebno mjesto namijenili najprodavanijim smartphone uređajima iz Iskon.Webshopa, koji se sada također mogu uživo pogledati i isprobati prije odluke na kupovinu.“, zaključuju Iskonovci.

Uređenju novog prodajnog prostora Iskonovci su se početkom ljeta posvetili potpuno sami - dizajn interijera veličine 65m2 potpisuje njihov specijalist za marketinške komunikacije Mateo Svećnjak.

https://www.iskon.hr/

16. travanj 2024 12:50