Hrvatska
StoryEditor

Iva Bolta novo pojačanje Pro media grupe

06. Srpanj 2021.
Iva Bolta
Bolta će biti na čelu tima zaduženog za razvoj i implementaciju digitalnih strategija i kampanja

Pro media grupa (PMG), jedna od najvećih komunikacijskih agencija u Hrvatskoj, od početka srpnja ima važno strateško pojačanje: na čelo tima zaduženog za razvoj i implementaciju digitalnih strategija dolazi Iva Bolta.

Bolta u Pro mediju donosi više od 10 godina intenzivnog agencijskog iskustva (McCann, Universal McCann, Bruketa&Žinić&Grey ) te digitalnu i komunikacijsku ekspertizu kao rezultat vođenja velikog broja projekata za neke od najvećih domaćih i međunarodnih brandova, od kojih su mnogi osvajali lokalne i međunarodne nagrade kao što su Effie, MIXX, Cresta, BalCannes, IdejaX, SoMo Borac itd.

Digitalni tim koji će u Pro mediji voditi Iva Bolta sastoji se od ukupno 21 stručnjaka koji pokrivaju sve segmente digitalnog marketinškog komuniciranja: od razvoja i implementacija strategija, kreativnih digitalnih koncepata i medijskog planiranja, pa sve do performance marketinga, content creationa, te konzultantskih usluga kao i  specijaliziranih workshopa za klijente.

- Veseli me okruženje nezavisne grupacije koja ima globalnu viziju i fokus na kvaliteti usluge. Vjerujem da ću sa svojim dosadašnjim iskustvom dodatno osnažiti poslovni razvoj u domeni digitalnih usluga, kako bi klijentima mogli pružiti cjeloviti pristup s inovativnim rješenjima i kreativnom upotrebom medija - rekla je Bolta.

Bruno Barišić, CEO Pro media group naglasio je važnost koju Ivin dolazak ima za daljnji strateški razvoj cijele agencije. 

- Dolaskom Ive Pro media group u svom strateškom integriranom pristupu dobila je veliko pojačanje u upravljačkom timu kako bi Iva svojim iskustvom, erudicijom, inovativnošću i strašću pomogla u ubrzanom razvoju, pozicioniranju i  transformaciji PMG-e na tržištu kao 'autoriteta znanja' u implementaciji medijske komunikacije u cjelini - rekao je Barišić

PMG nezavisna je agencijska grupacija, u kojoj radi više od 80 komunikacijskih, marketinških i medijskih stručnjaka, a koji klijentima pružaju uslugu integriranih marketinških komunikacija na čak 19 tržišta. PMG ponosni je dobitnik ukupno 21 Effija, te je posljednjih nekoliko godina bila najnagrađivanija medijska agencija u Hrvatskoj.

24. travanj 2024 16:02