Hrvatska
StoryEditor

Izazovi investiranja na tržištu kapitala - gdje se zarađuje, a gdje gubi na burzama kapitala i zašto?

26. Listopad 2020.
Izazovi investiranja na tržištu kapitala

Piše: FIMA Plus

Hoće li tehnološke dionice i dalje tako dominirati ili će se neke stare zvijezde vratiti na investicijsko nebo? Samo su neka od pitanja koja si postavljamo u posljednje vrijeme. Odgovore na njih, ali  i na mnoga druga pitanja možete saznati na BESPLATNOM webinaru koji organizira FIMA u suradnji s Business Sailing i Woomom.

Razdoblje pandemije donijelo je neizvjesnost i postalo izazov svakom poslovanju, a njezin utjecaj na svjetsko gospodarstvo je velik i sveprisutan. Modeli poslovanja prije pandemije su u drugom planu, aktivnosti su na izazovima koje je donijela kriza, a najveći naglasak je na fleksibilnosti i brzom prilagođavanju novim uvjetima poslovanja.

Kako na COVID-19 krizu reagira malo, lokalno, hrvatsko tržište kapitala, a kako velika globalna tržišta? Kakvi su globalni trendovi i s kojim će se izazovima investiranja sudionici tržišta kapitala morati nositi u slijedećem desetljeću? Koji su glavni modeli i načini investiranja te kako procijeniti što je u ovim uvjetima kvalitetno ulaganje, na kojem tržištu i u koje vrste imovina – pitanja su na koja će odgovoriti panelisti 5. FIMA webinara:

Melita Marčeta (ZSE)

Mario Gatara (Analogika)

Snježana Mihinjač Horvat (FIMA Vrijednosnice)

Ivan Stojanović (CM-Equity AG)

U kratkoj najavi pogledajte što ukratko kažu na tu temu.

Odvojite sat vremena i u četvrtak, 5. studenog 2020., u 14:00 sati na Zoom platformi budite aktivni sudionik besplatnog webinara „Izazovi investiranja na tržištu kapitala“.

Organizator webinara je FIMA, a suorganizator Business Sailing i Woom. Rezervirajte svoje mjesto i BESPLATNO se prijavite OVDJE.

28. travanj 2024 08:39