Hrvatska
StoryEditor

M+ Grupa je Challenger Provider of the Year prema izboru udruženja Global Sourcing Association

29. Ožujak 2021.
Tomislav Glavašfoto Dražen Lapić
Brzorastuća BPTO kompanija iz Hrvatske stala je uz bok drugim dobitnicima, među kojima su japanski telekom div NTT, britanski Royal Mail Group, Bank of Ireland i Volkswagen Group UK

M+ Grupa (Meritus ulaganja d.d. – ZSE:MRUL) je Challenger Provider of the Year prema izboru međunarodnog neprofitnog udruženja Global Sourcing Association (GSA), priopćeno je iz te kompanije. Hrvatska BPTO kompanija je tako stala uz bok ostalim laureatima - uspješnim svjetskim kompanijama dobitnicama nagrada za tehnologije (NNT), automatizaciju (Royal Mail Group), izvrsnost (Bank of Ireland) i digitalizaciju (Volkswagen Group UK). Nagrade su dodijeljene na globalnoj virtualnoj ceremoniji.

- Priznanje koje nam je odalo vodeće udruženje industrije još je jedan u nizu dokaza uspješnosti naše poslovne strategije, u kojoj smo se usmjerili na pružanje usluga globalnim klijentima sa sjedištima u najrazvijenijim državama Europe i Sjeverne Amerike. Ova nagrada potaknut će nas na još predaniju borbu na tržištu te daljnju transformaciju i uvođenje sve većeg broja najsuvremenijih tehnologija u poslovanje - izjavio je Tomislav Glavaš, član Uprave i glavni izvršni direktor M+ Grupe.

- Ceremonija dodjele bila je zadivljujuća proslava transformativnog odgovora industrije na izazove pandemije i odličnog rada ostvarenog putem partnerstava u cijelom svijetu! Opravdano je da se svi osjećaju ponosno, na svoje organizacije i na industriju u cijelosti - naglasila je Kerry Hallard, CEO Global Sourcing Associationa.

Hrvatska brzorastuća BPTO (Business Process and Information Technology Outsourcing – eksternalizacija poslovnih procesa i informacijskih tehnologija) kompanija M+ Grupa, ujedno je i najveći nezavisni pružatelj BPTO usluga u regiji jugoistočne Europe i Male Azije. M+ Grupa ima sjedište u Zagrebu, a operativno posluje u devet zemalja. Uz Hrvatsku, tu su još i Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Turska, Rumunjska, Mađarska, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD. Poslovno djeluje na tržištima Europske unije i Sjeverne Amerike. U zadnje četiri i pol godine M+ Grupa je realizirala 15 akvizicija i osigurala diverzificiran portfelj  klijenata koje čine vodeći telekomi, financijske, tehnološke i kompanije za elektroničku trgovinu te kompanije u sektoru robe široke potrošnje.

GSA je poslovno udruženje i profesionalno tijelo globalne industrije nabave. Utemeljitelj je Global Sourcing Standarda, prvog globalnog portfelja najboljih praksi metodologija i akreditacijskih programa koje podržavaju kupci i dobavljači u nabavi.

16. travanj 2024 09:07