Hrvatska
StoryEditor

Nabava.net slavi 20 godina novim redizajnom

01. Lipanj 2021.

Specijalizirana web stranica za pretraživanje ponude internet trgovina Nabava.net ove godine obilježava 20. godina postojanja. Dva desetljeća uspješnog rada proslavljena su redizajnom koji korisnicima omogućuje još jednostavnije i učinkovitije pretraživanje cijena proizvoda, čitaju vodiče za kupovinu i listaju kataloge.

Nabava.net je davne 2001. bila samo hobi za srednjoškolske kolege Josipa Maslaća i Šimu Esserta, a 20 godina kasnije izrasla je u uspješan projekt koji na jednome mjestu okuplja 250 internet trgovina s više od 1,5 milijuna proizvoda. Nabava danas ima čak 2,5 milijuna pregleda stranica te pola milijuna korisnika mjesečno.

Na početku su se na Nabavi mogle uspoređivati cijene samo informatičke opreme, a danas postoji više od 160 kategorija: pametni uređaji, sportska oprema, namještaj, dječja oprema, odjeća i obuća, automobilske gume itd.

Nabava.net može se pohvaliti i mobilnom aplikacijom za usporedbu cijena trgovina za Android i iOS uređaje, prvom takvom u Hrvatskoj. Dečki su svoje poslovanje proširili i na regiju, pa tako svoju verziju Nabave.net koriste i građani Srbije na Pametno.rs te građani Slovenije na Pametno.si.

Povodom 20. rođendana, Nabava.net organizira i nagradnu igru u kojoj možete osvojiti iPhone 12, Xiaomi e-romobil, Huawei fitness narukvicu te još 50 nagrada. Prijave traju do 15.lipnja, a svi detalji nalaze se na Nabava.net stranicama.

25. travanj 2024 16:05