Hrvatska
StoryEditor

Poslovni susreti predstavnika elektroindustrije Hrvatske i Turske

01. Veljača 2022.

U okviru B2B Matchmaking & Networking Eventa, koji će 8. veljače biti održan u Westin Hotelu u Zagrebu, bit će održani i poslovni susreti  predstavnika elektroindustrije Hrvatske i Turske.

TET - Electrical and Electronics Exporters Association (Udruga proizvođača i izvoznika električnih proizvoda i elektronike) iz Turske dovodi vodeće predstavnike turske električne i elektroničke industrija (elektronika – električna energija, oprema za proizvodnju i distribuciju električne energije – kablovi – bijela tehnika) na razgovore s hrvatskim partnerima (proizvođači, veletrgovci, komore, udruge, državne institucije i agencije) o poslovnoj suradnji i stvaranju novih poslovnih prilika.

Organizator susreta je TET - Electrical and Electronics Exporters Association (Turska), koji okuplja oko 6 500 članova, čiji je izvoz u 2020. godini iznosio više od 11 milijardi dolara. Suorganizator susreta je  konzultantsko-EU lobistička tvrtka CBBS d.o.o. iz Zagreba, a podršku ovom B2B događanju daju Veleposlanstvo Republike Turske u Hrvatskoj, HGK – Hrvatska gospodarsku komora i HUP - Hrvatska udruga poslodavaca.

26. travanj 2024 18:48