Hrvatska
StoryEditor

Traži se dostava! Evo još jedan način kako možete naručivati prehrambene proizvode

27. Ožujak 2020.
dostavljač hrane
Putem internetske trgovine eKupi naručite hranu i potrepštine iz Metroa

U nedostatku internetskih trgovina trgovačkih lanaca s hranom i osnovnim životnim potrepštinama i zapinjanja s dostavom onih koji tu uslugu imaju, suradnju su započeli lanac Metro i internet trgovina eKupi. Kako su u Metrou odgovorili na Liderov upit, u ponudi eKupi platforme nalazi se čak 300-tinjak prehrambenih proizvoda trgovačkog lanca Metro koje je moguće naručiti dostavom. Kako poručuju iz Metroa, suradnja s eKupi počela je kako bi se osigurala dostupnost prehrambenih proizvoda i drugih kućnih potrepština u vrijeme pandemije.

– Interes kupaca je izniman i u kontinuiranom porastu, a ponudu usklađujemo prema potražnji. Robu namijenjenu portalu eKupi dostavljamo jedanput do dvaput na dan u njegove logističke centre, a brzina dostave ovisi o više faktora, poput trenutačne dostupnosti artikla i brzine dostavne službe – odgovorili su u Metrou koji ovom suradnjom želi dodatno podržati napore Nacionalnog stožera civilne zaštite da mjerom socijalne distance i ograničenog kretanja građana spriječi širenje epidemije koronavirusa (COVID-19).

- Zato smo djelovali trenutno i već 21. ožujka, nekoliko dana nakon prvog kontakta s portalom eKupi, započeli s prodajom Metroovog asortimana na njihovoj platformi. Drago nam je što nas je eKupi, najveća hrvatska internetska trgovina, prepoznala kao pouzdanog partnera - stoji u odgovoru trgovačkog lanca Metro. 

19. travanj 2024 19:06