Hrvatska
StoryEditor

Uz Vertiv i rock‘n‘roll do uspješnog partnerstva i profitabilne prodaje

22. Travanj 2020.
Vertiv i Rock'n'roll

Doba digitalizacije

Globalni megatrend digitalizacije nastavlja se beskompromisnim tempom, a kupci, vođeni digitalnim aplikacijama, natječu se za prednosti u industrijama u kojima posluju. Upravo ovaj trend na njih vrši pritisak da povećaju ulaganja u razvoj digitalne infrastrukture.

Spomenute investicije najbrže rastu u edgeu i kolokaciji, te predstavljaju izazove vezane za broj lokacija, udaljenosti, ograničenog pristupa, kontrole te – osobito u edgeu – do strukturnih prepreka u kontinuitetu i sigurnosti  rada.

Usluga kolokacije brzo raste, kako u samoj fizičkoj veličini, tako i u prihodima, pa ne čudi da 20% ispitanika istraživanja Data center 2025 očekuje porast edgea od 400% i više. Stoga je broj tvrtki koje su u potrazi za inovativnim i kvalitetnim rješenjima sve veći. Te tvrtke zahtijevaju posvećenost kvaliteti i stalnim poboljšanjima, a digitalna transformacija savršena je prilika za iskorištavanjem povećane potrebe za digitalizacijom. Kao što je vidljivo iz trenutačne situacije s COVID-19 virusom, povezanost je važnija nego ikad prije, te možemo očekivati da će kompanije i institucije htjeti osnažiti svoju infrastrukturu od corea do edgea kako bi se mogli nositi s rastućom potražnjom.

Vertiv dizajnira, gradi i servisira kritičnu infrastrukturu neophodnu za podatkovne centre, komunikacijske mreže te komercijalne i industrijske objekte. Svojim portfeljem rješenja za energetski, termalni i infrastrukturni menadžment podržava današnje rastuće tržište mobilne i cloud tehnologije. Surađujući s Vertivom, globalnim liderom u sektoru informatičke infrastrukture imate punu podršku i cjelokupna rješenja za vase IT infrastrukturalne potrebe.

Svi novi partneri koji se učlane  u Vertiv partnerski program ostvaruju pravo na First Buy promotivnu ponudu za kupnju do pet proizvoda unutar svake kategorije uz 50% popusta. Kategorije proizvoda uključuju VR serverske ormare, jednofazne UPS uređaje, rješenja za nadzor IT infrastrukture i jedinice za distribuciju električne energije (PDU). Saznajte više o Vertiv edge infrastrukturalnim proizvodima i rješenjima ovdje.

Surađujući s Vertivom, globalnim liderom u sektoru informatičke infrastrukture, možete dobiti podršku i iskoristiti svoju priliku. Saznajte više o Vertiv edge rješenjima ovdje.

image
Vertiv i Rock'n'roll
foto

VERTIV PARTNER PROGRAM (VPP) - Osmišljen za zajednički uspjeh

Distributivni partneri u potrazi su za prodavačima s jedinstvenim mogućnostima koji će olakšati brzinu i opseg potražnje za novim kupcima. Smanjivanje kompleksnosti izazova, ne samo pri puštanju u rad, već i u samoj infrastrukturi proizvoda i usluga, omogućuje maksimiziranje fokusa klijenata na temeljni razlog njihove investicije – kompetitivnu prednost kroz digitalizaciju.

Kao globalni lider, Vertiv pruža podršku svim partnerima koji rade na implementaciji infrastrukture za svoje klijente. S globalno dosljednim, brzo dostupnim, infrastrukturnim portfeljem, Vertiv može zadovoljiti potrebe od ponude proizvoda do prilagodljivih rješenja.

image
Vertiv i rock'n'roll
foto

Uz podršku koju možete pružiti klijentima, dodana vrijednost Vertiv partnerstva je podrška koju možete dobiti uz nagrađivani Vertiv Partner Program

Lak pristup putem online registracije, mogućnost obuke i uzajamnog rasta koji vam omogućava napredovanje i učenje uz velike poticaje. Sve to savršeno opisuje nagrađivani Vertiv Partner program. Vertiv Partner Portal vaš je ulaz u more mogućnosti kao što su popusti i poticaji, prodaja i podrška u marketingu, obuka i još mnogo toga. Uz podršku kupcima, dodatna korist partnerstva s Vertivom je i podrška putem gore navedenog Vertiv Partner programa. Osnaženi obukom, potpomognuti prodajnim resursima i uz snažnu marketinšku podršku, moći ćete ponuditi Vertiv proizvode i usluge te riješiti najteže izazove s kojima se Vaši kupci susreću. Možete se prijaviti putem Interneta i započeti u trenu. Program partnerima nudi Authorized, Silver, Gold i Platinum razinu. Authorized i Silver partneri imaju ekskluzivan pristup VIP Rewards programu, a Gold i Platinum partneri uživaju u raznim pogodnostima. Svaka razina donosi financijsku korist, dok Vam Accelerator program omogućava brži ulazak u Gold Program.

Vertiv također nudi Deal Registration koji slijedi pravilo 'ko rano rani, dvije sreće grabi'. Deal Registration dostupan je partnerima u Silver, Gold i Platinum programu. U partnerstvu s Vertivom surađujete s liderom u industriji koji se može pohvaliti desetljećima iskustva.

Više o Vertiv Incentive Program (VIP)

Jedini VIP bolji od 'Very important person' je Vertiv Incentive Program. VIP je osmišljen isključivo za Authorized i Silver Vertiv partnere. Kada se registrirate, odmah dobivate 50 eura kao poticaj, uz obveznu minimalnu kupnju u vrijednosti od 100 eura unutar 30 dana od registracije. VIP se temelji na prodaji, a svaku prodaju od 100 eura nagrađujemo bonus bodovima. Bodovi se ažuriraju na mjesečnoj bazi i distribuiraju se na kreditnu karticu krajem svakog tromjesečja.

Otkup bodova vrlo je fleksibilan što omogućuje potrošnju na razne proizvode, poput televizora, ali i za nagradna putovanja. Program nudi razne poticaje koji omogućuju da u trenu prikupite velik broj bonus bodova. Osim startnih, poticajnih i bonus bodova za prodaju u vrijednosti 100 eura, bonuse možete uvećati češćom kupnjom po kvartalu i kupnjom iz više kategorija Vertiv proizvoda iz više kategorija po kvartalu. A uz novu i fenomenalnu Rock on kampanju proizvodi će se prodavati sami od sebe. Odlični vizuali popraćeni duhovitim asocijacijama koje povezuju Vertiv s klasičnim rock pjesmama koje svi volimo olakšat će Vam prodaju inovativnih proizvoda koje Vertiv nudi.

Saznajte više o Vertiv Partner Program i iskoristite svoju priliku.

Postanite dio tima i uz rock’n’roll i Vertivove VPP i VIP programe ugrabite svoju priliku kroz suradnju s našim distributerima Ingram Micro i M SAN Grupa!​

17. travanj 2024 01:08