Hrvatska
StoryEditor

Besplatni webinar: Vođenje dislociranih prodajnih timova - što nas čeka?

10. Travanj 2020.
laptop webinar

U posljednjih nekoliko tjedana velik broj tvrtki svoje je poslovanje moralo prilagoditi novonastaloj situaciji. Za zaposlenike je to uglavnom značilo rad od kuće na duže vrijeme. Za voditelje odjela uz taj izazov, pojavio se još jedan - kako voditi dislociran prodajni tim? Kako postići da prodajni timovi rade sinkronizirano i produktivno bez obzira na razdvojenost?

Srećom, HSM-informatika omogućila je zaposlenicima rad od kuće još prošle godine, tako da unatoč tome što svi rade od kuće od sredine ožujka, nisu osjetili nikakve probleme ni u padu produktivnosti ni u kvaliteti isporuke. Upravo zato HSM-informatika odlučila je sa zainteresiranima podijeliti svoje iskustvo, putem webinara na temu “Može li dislocirani prodajni tim i dalje ostvarivati rezultate?”.

Na ovom webinaru, Slaven Stojanović, Head of Sales u HSM informatici podijelit će svoje iskustvo kako strukturirano vođenje prodajnih aktivnosti i automatizacija prodajnih procesa može pomoći u vođenju i održavanju produktivnosti prodajnog tima lokalne tvrtke koja koristi Salesforce CRM platformu. S druge strane, Filip Novak, Salesforce Territory Manager za našu regiju javit će se izravno iz središnjice u Dublinu i ispričati više o tome kako sustavi za upravljanje klijentima olakšavaju rad sada dislociranih prodajnih timova velikih kompanija s iznimno velikim bazama klijenata.

Zanima vas kako učinkovito voditi i odlučivati unutar dislociranih projektnih timova, kako efikasno surađivati na daljinu, a pritom još uvijek strukturirano voditi prodajne aktivnosti i automatizirati prodajne procese, te jednostavno izvje izvještavati o uspješnosti prodajnih i marketinških aktivnosti? I što je najvažnije, kako konstruktivno iskoristiti ovo zahtjevno vrijeme i stvoriti prilike za buduće poslovanje?

Pridružite se webinaru koji će se održati 22.04.2020. s početkom u 14 sati, a više detalja i prijave možete pronaći OVDJE

28. travanj 2024 17:32