Hrvatska
StoryEditor

Zašto su bitcoin i ostale kriptovalute digitalna imovina 21. stoljeća?

26. Ožujak 2021.

Piše: FIMA Plus

Saznajte sve o novim digitalnim financijama, kriptovalutama te novim oblicima financijskog poslovanja i prijavite se na webinar pod nazivom Bitcoin & kriptovalute - digitalna imovina 21. stoljeća koji će se održati 01. travnja 2021.

Digitalne inovacije i novi poslovni modeli uvode se brže nego ikad prije i menadžeri financijskih institucija na svim razinama stalno procjenjuju nove opcije s kojima bi na tako dinamičnom tržištu i dalje ostali relevantni i uspješni, što je presudno, kako za njih tako i za njihove institucije.

Taj uzbudljivi FinTech svijet novih i modernih financijskih rješenja, krojenih po mjeri klijenata, stvara sjajne prilike uz samo jedan uvjet - moramo ih prepoznati i biti spremni angažirati se.
Tržište kriptovaluta, predvođeno bitcoinom, protekli je vikend postavilo svoj novi ATH (all time high) na 1.800 milijardi USD. Bitcoin je prvi put prešao vrijednost od 60.000 USD i postigao ukupnu tržišnu kapitalizaciju od 1.115 milijardi USD. Jasno uočljiv trend prihvaćanja bitcoina u investicijskom svijetu odvija se kroz ponavljajuće cikluse u tri faze: rast, korekcija i stabilizacija. Obično, kad rast bitcoina prijeđe u fazu korekcije i nakon toga uđe u fazu stabilizacije, započinje pravi rast altcoina.

Upravo svjedočimo novom rastu tržišta kriptovaluta postizanjem povijesnih razina koji će ponovno potaknuti i u javnost izbaciti nove coinove (altcoine) sa specifičnim poslovnim modelima razvijenim na blockchainu.

Altcoini su još uvijek u sjeni bitcoina, ethera i ripplea, no polako bude interes sve većeg broja ljudi.

Ako vas zanima tržište kriptovaluta i digitalne imovine, prijavite se na BESPLATNI webinar koji daje novi uvid u industriju koja se suočava s nevjerojatno brzim razvojem.

Webinar pod nazivom Bitcoin & kriptovalute - digitalna imovina 21. stoljeća, održat će se 01. 04. 2021., a panelisti će s vama podijeliti svoja iskustva i znanja. Saznajte sve o novim digitalnim financijama, kriptovalutama i novim oblicima financijskog poslovanja. Sve informacije možete pratiti i na stranici FIMA Plus. Pogledajte i kratak videopoziv sudionika.

23. travanj 2024 11:20