Hrvatska
StoryEditor

Završilo 3. izdanje Shift Money konferencije - najznačajnijeg regionalnog događanja iz svijeta financijskih tehnologija

11. Prosinac 2020.
Nikola Škorićfoto Ratko Mavar
Fintech konferencija Shift Money okupila je 7. i 8. prosinca stručnjake i lidere iz Hrvatske i svijeta koji su uživo i virtualno, kroz različita predavanja, panele i radionice, podijelili svoja znanja i raspravljali o novim trendovima te budućnosti novca i financija u vezi s tehnologijom

Piše: FIMA Plus

Nakon što je prošle godine bio vrhunski fintech događaj u RH, Shift Money je ove godine silom prilika prerastao i u pravi top hibridni događaj. Uz to što su gosti predavači i dalje na pravoj pozornici pred publikom, sva predavanja, ali i razgovori imali su profesionalni stream tako da se u njih mogao uključiti bilo tko iz cijelog svijeta te uživo razgovarati sa svima na događaju i na daljinu postavljati pitanja izravno svim predavačima.

Ove godine partner je bio Singapore FinTech Festival, stoga su svi sadržaji bili emitirani uživo na online platformi, a čime je omogućeno da preko 60.000 sudionika SFF-a iz svih dijelova svijeta uspješno prati događanja iz Zagreb te su tako privukli dodatnu globalnu virtualno prisutnu publiku.

Ukratko, konferencija je osmišljena da upoznajete nove ljude, slušate i gledate sve što ima na pozornici i razgovarate izravno sa samim govornicima na eventu. Pogledajte što o aktualnoj tehnološkoj i gospodarskoj situaciji te o svemu vezanom uz ovaj sjajan događaj misle Boris Vujčić - guverner HNB, Liana Keserić - CEO RBA Croatia, Vuk Vuković - CEO Oraclum kao i organizatori Ivan Burazin i Marin Tomičić u kratkom video prilogu prvog dana.

Svakako je Tim Draper bio najzvučnije ime ovogodišnje Shift Money konferencije. On je održao predavanje o budućnosti kriptovaluta i blockchain tehnologije te pokušao odgovoriti na pitanje hoće li one postati dio financijske svakodnevice.

Impresivan trud uložen u produkciju samog događanja rezultirao je dobrom atmosferom unatoč ograničenom broju posjetitelja. Fintech entuzijasti i profesionalci su u 2 dana, kroz različita predavanja, panele i radionice, ostvarili dobar uvid u globalne trendove financijskih tehnologija.

Iako je ove godine održan u nešto drugačijem obliku, Shift Money je i u svom 3. izdanju zadržao status najvažnije regionalne konferencije o svijetu financijskih tehnologija.

Ovdje možete pogledati što o aktualnoj tehnološkoj situaciji te o svemu vezanom uz ovaj vrstan događaj misle Nikola Škorić, Filip Šaravanja, Dženan Lojo, Hrvoje Čosić, Kristijan Luburić, Josipa Majić, Roberto Bitunjac i Jason Berry u video prilogu drugog dana.

Nakon dva izuzetno zanimljiva dana, s veseljem i nestrpljenjem očekujemo 2021. i četvrto izdanje Shift Money konferencije.

27. travanj 2024 02:01