Svijet
StoryEditor

Tvrtka ‘This is better‘ lansirala jedinstveni alat za istraživanje tržišta

21. Ožujak 2021.
Urška Mivšek Sitar

Startup-tvrtka This is better lansirala je jedinstveni alat za istraživanje tržišta s pomoću kojega klijenti dobivaju vrijedne povratne informacije i mogu planirati buduće marketinške aktivnosti.

Osnovale su je marketinška stručnjakinja s višegodišnjim iskustvom, Slovenka Urša Mivšek Sitar, i grafička dizajnerica Žanin Tamše. Ističu da je posebnost poduzeća u tome što je ono sto posto žensko. Investitor u taj startup je venture capital fond Fill Rouge Capital.

This is better ​posluje na slovenskom, hrvatskom, njemačkom i poljskom tržištu, a u planu su i sljedeća: Italija, Srbija, Bugarska, UK, Rusija, Švicarska itd. Klijenti su mu Gorenje, Harvey Norman, SuperNova, BigBang i druge tvrtke u Sloveniji, a pregovara i s Podravkom, Franckom, dm-om, Ikeom, Sparksse Bankom itd.

Tržište se istražuje tako da se odaberu dva kreativna rješenja koja se zatim stavljaju u tvrtkin sustav. Ona ih zatim šalje glasačima, a oni glasaju koje im je rješenje bolje i za to ih plaća. This is better prati interese glasača, a oni mu daju svoje podatke o spolu, dobi, zaposlenju, visini prihoda, prebivalištu, članovima kućanstva itd. Tako ih može segmentirati prije glasovanja i ciljati prema potrebama kupaca. Osim startupa This is better, Mivšek Sitar u Sloveniji ima agenciju za digitalni marketing April8. 

29. travanj 2024 01:16