Tehnopolis
StoryEditor

Vipnet predstavio nove tarife

17. Travanj 2014.
Piše:
lider.media

Telekom operater Vipnet je na konferenciji za novinare predstavio nove tarife za poslovne i privatne korinsike, kao i nove korporativne stranice

Telekom operater Vipnet je predstavio novu konvergentnu ponudu „Kombinirajte i uštedite“,koja se sastoji od novih mobilnih „Bez granica“ tarifa, te novih Vip Duo i Trio fiksnih paketa, a dostupna je privatnim i poslovnim korisnicima. “Vip konvergentna ponuda nudi kombinaciju mobilnih i fiksnih usluga na jednom mjestu i na jednom računu, uz značajne uštede, jer pod geslom „Kombinirajte i uštedite“ jedini na hrvatskom tržištu nudimo posebne popuste korisnicima koji istovremeno koriste mobilne tarife i Vip Duo ili Trio fiksne pakete”, kazao je Mario Cvitković, član Uprave kompanije.  

Novi koncept mobilnih pretplatničkih tarifa Bez granica S, M, L, XL i XXL počiva na trendu rasta upotrebe mobilnog interneta i uključuje neograničenu komunikaciju unutar Hrvatske, dodatne minute i neograničene pozive prema EU, poruke i internet kada se korisnik nalazi u inozemstvu. Cijene tarifa Bez granica bez ugovorne obveze kreću se od 75 kuna za S tarifu do 600 kuna za XXL tarifu.  

U fiksnoj su, pak, ponudi dostupni novi Vip Duo i Trio paketi. Duo paketi imaju S, M i Super M tarife i dostupni su od 199 do 299 kuna mjesečno, dok Vip Trio paketi fiksne telefonije, interneta i TV-a sadrže S, M, L i Super L tarife i dostupni su za 299 do 399 kuna mjesečno. Super tarife su vezane uz dostupnost Vipnetove HFC kabelske infrastrukture, te za istu cijenu kao u klasičnim M i L tarifama nude znatno veće brzine interneta. Vipnetove fiksne tarife nude neograničene pozive prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i prema Vip mobilnoj mreži, te neograničeni (flat) fiksni internet u svim paketima.

Vipnet je predstacio i nove korporativne stranice responzivnog dizajna koje predstavljaju nastavak razvoja crowdsourcing koncepta koji se oslanja na podršku online zajednice. Riječ je o prvom alatu takve vrste na hrvatskom telekom tržištu kojim se korisnici vode od problema do rješenja na najkraći način. Ako korisnik na kraju pretrage ne dođe do rješenja, bit će preusmjeren na Vip Forum na kojem će mu pomoći online zajednica ili pak Vipnetovi stručnjaci. Podrška korak po korak nudi rješenja za poteškoće u radu govornih, SMS/MMS, internet i TV usluga, s kojima se korisnici najčešće susreću. Novost je i da su korporativne stranice prilagođene slijepim i slabovidnim osobama koje upotrebljavaju softver za čitanje sadržaja s ekrana, kažu iz Vipneta. 

05. svibanj 2024 16:08