Preporučeno
StoryEditor

HTZ ima novu kampanju za odmor iz snova

19. Travanj 2017.

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) pokrenula je ovih dana novu promotivnu kampanju "Epic Week in Croatia" s ciljem poticanja ‘fanova‘ na društvenim mrežama i drugih potencijalnih turista da kreiraju svoj odmor iz snova upravo u Hrvatskoj, izvijestili su u srijedu iz Glavnog ureda HTZ-a.

>>>HTZ provodi natječaj za destinacije izvrsnosti ‘EDEN’ s temom kulturni turizam

Ta će kampanja biti aktivna do 30. travnja na društvenim mrežama Facebook i Twitter, a time HTZ želi Hrvatsku dodatno pozicionirati kao turističku destinacija bogate i široke ponude u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe, bilo da je riječ o kulturnom i aktivnom turizmu, zabavnim sadržajima ili kvalitetnom odmoru i uživanju u prirodi.

>>>HTZ u suradnji s Google ZOO pokrenuo zamamnu zimsku kampanju na šest tržišta

-Kampanja ‘Epic Week in Croatia‘ nadovezuje se na vrlo uspješnu kampanju/projekt ‘Croatia Feeds‘, kojom pozivamo sve da kreiraju svoj idealan odmor, i to tako da na posebno izrađenoj web stranici kampanje od ponuđene 101 aktivnosti odaberu top sedam koje čine njihov odmor iz snova. Sudionici mogu birati i lokacije, znamenitosti, gradove, ali i okuse koje žele doživjeti tijekom posjeta Hrvatskoj, a mogu sudjelovati i u nagradnoj igri u kojoj pobjednik osvaja putovanje za dvije osobe u sklopu kojeg će doživjeti upravo onih sedam aktivnosti koje je odabrao za svoj odmor iz snova, poručio je u povodu nove promotivne kampanje direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić.

>>>Od sutra se možete natjecati za novog direktora HTZ-a

Uz to, iz HTZ-a ističu da je u tijeku i pojačana promocija nautike te brand kampanja na ključnim tržištima Njemačke, Velike Britanije, Austrije, Švedske, Norveške, Švicarske i Poljske, s naglaskom na uočljive i atraktivne oglase na odabranim tematskim portalima, kao i u širim skupinama na Google Display Networku.

Ta nautička kampanja će trajati do 10. svibnja, dok se od sredine travnja do sredine lipnja provodi brend kampanja na 17 tržišta.

30. travanj 2024 03:30