Preporučeno
StoryEditor

Još jedan dan do konferencije Dan velikih planova

29. Rujan 2016.
Piše:
lider.media

Prvi Rus na mjestu glavnog ekonomista Europske banke za obnovu i razvoj Sergej Gurijev ususret sutrašnjoj konferenciji Dan velikih planova na kojoj će analizirati ekonomske izglede regije i Unije, u intervjuu za Lider otkrio je što smatra prioritetnim za buduću hrvatsku vladu.

Osim fiskalne održivosti,  prema Gurijevu, odluke moraju biti fokusirane ponajprije na poboljšanje poslovne klime i dizanje produktivnosti. Usprkos, kako navodi Gurijev,  velikim poboljšanjima u proteklim godinama, Hrvatska još stoji relativno nisko među novim članicama EU u pogledu poslovne klime i privlačnosti za izravna strana ulaganja.

Što na to ima reći predsjednik HDZ-a i najizgledniji premijer Andrej Plenković, saznat ćemo sutra na Danu velikih planova koji u zagrebačkom hotelu Westin počinje u 9:30 sati.

Dan velikih planova: taktike za 2017.

Najiščekivanija konferencija godine okuplja i vodeće ljude najvećih domaćih kompanija koji se sada suočavaju s novim izazovima i moraju odabrati svoju taktiku za 2017. godinu.

Svoj pogled na budućnost, prilike i prijetnje za poduzetnike na okruglom stolu predstavit će Anita Letica (Philip Morris), Denis Matijević (Agrofructus), Gianni Rossanda (Uljanik), Pavo Zubak (Zubak grupa), Mario Žižek (Addiko Bank) i Ivan Žižić (RBA).

Strateško planiranje

Za preciznu procjenu parametara koje poduzetnici moraju uključiti u planiranje nove poslovne godine najbolje je poslušati one koji na njih snažno utječu. Ne propustite poslušati što o izazovima dugoročnoga strateškog planiranja kažu Nikica Gabrić (Poliklinika Svjetlost), Mihael Furjan (Pliva), Marija Anargyrou Nikolić (Coca-Cola HBC) i Alan Sumina (Nanobit).

PRIJAVITE SE NA KONFERENCIJU

https://www.youtube.com/watch?v=3L-Zq4M5Rx0

 

27. travanj 2024 09:09