Preporučeno
StoryEditor

Liderov portal u novome ruhu i na novoj adresi

03. Lipanj 2016.
Piše:
lider.media

Nakon što smo proslavili deseti rođendan, došlo je vrijeme da svoj portal predstavimo u novome ruhu – modernijem, preglednijem i responzivnijem. Liderov portal od sada je na novoj adresi lider.media, a slogan ‘Informacijama dajemo poslovno značenje’ najbolje opisuje našu misiju – uvijek otići korak dalje od pukog prenošenja vijesti.

Osim vijesti iz biznisa i politike donosimo jedinstven sadržaj iz poslovnih znanja te stajališta svojih urednika i novinara u obliku blogova i kolumni, od kojih je najpoznatija ‘Ekonomalije’ koju glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović u tiskanom izdanju i na portalu objavljuje od početka objavljivanja Lidera. Osim njega tu su ‘Pravda za sve’ Edisa Felića, ‘Bar code’ Manuele Tašler, ‘Kanibali i filantropi’ Matilde Bačelić, ‘Jazztime’ Jasmine Trstenjak te mnoge druge.

Za Liderov portal također pišu stručnjakinja za robne burze Iva Marđetko Mateš, edukatorica Ana Marija Vidjak, konzultantica za razvoj poslovnih vještina Elvira Mlivić Budeš, direktor i osnivač UMiUM-a Ivica Perica, a tu su i Mario Buljan i Maja Katinić iz tvrtke eWyse, Aco Momčilović iz Rimac Automobila...

Na novom portalu nastavljamo i s najčitanijom rubrikom ‘Fight Club’ u kojoj suprostavljamo mišljenja istaknutih aktera javnog života o aktualnim političko-gospodarskim pitanjima, koja svakoga tjedna bilježi tisuće vaših glasova.

U posebnim rubrikama pratimo i vijesti o svojim klubovima. Tako ćemo redovito informirati o aktivnostima Kluba izvoznika, projektu koji od 2011. okuplja najuspješnije hrvatske tvrtke čije je poslovanje okrenuto prema izvoznim tržištima, Studentskoga Lider kluba, u kojemu okupljamo najbolje studente završnih godina svih fakulteta, veleučilišta i privatnih poslovnih škola u Hrvatskoj, te Kluba obiteljskih tvrtki, u kojemu članicama pomažemo da izobrazbom, zajedničkom razmjenom znanja i iskustva unapređuju poslovanje te lakše svladaju specifične teškoće u upravljanju tvrtkama.

Do sada je Liderov portal prema podacima Google Analyticsa pratilo više od 100.000 mjesečnih posjetitelja, najčešće u dobnoj skupini od 25 do 34 godine. Pratite nas i dalje!

19. svibanj 2024 16:05