Studentski Lider klub
StoryEditor

Prijavi se do 28. travnja i osvoji plaćenu praksu u Mazarsu

12. Travanj 2023.
Lov na praksufoto Tihana Holen

Nakon dvije uspješne godine natjecanja Lov na praksu u Mazarsu, ponovno se otvaraju prijave u još boljem i većem formatu jer će se studente uz već poznate odjele u Mazarsu (računovodstvo, revizija, porezno i financijsko savjetovanje) upoznati i s radom odjela održivosti (ESG).

Natjecanje je namijenjeno studentima 4. i 5. godine fakulteta ekonomskog usmjerenja koje zanima kako  je to biti porezni ili financijski savjetnik, računovođa, revizor i savjetnik za održivost. Lov na praksu održava se 9. svibnja u opuštenoj atmosferi prostora na krovu najviše zgrade u Zagrebu. Prijave traju od 4.4. do 28.4. putem ovog obrasca.

Nakon priča i iskustava iz prakse koje će podijeliti Mazarsovi stručnjaci, kroz grupni case study zadatak će svi sudionici rješavati zadatke koji su svakodnevica i izazovi s kojima se timovi susreću.

Članovi najuspješnijeg tima osvajaju plaćenu praksu u Mazarsu i poklon pakete, a svi sudionici dobivaju priliku za intervju s odjelom ljudskih potencijala na kojem će dobiti drugu priliku za razgovor za posao.

Broj natjecatelja je ograničen, stoga nemoj čekati i prijavi se do 28. travnja putem obrasca.

Ako te zanima više o društvu Mazars i projektu Lov na praksu, posjeti web stranicu i društvene mreže: LinkedInFacebook i Instagram.

22. travanj 2024 06:55