Tehno
StoryEditor

5G smartfon za svaki džep: Hrvatski Telekom lansira T Phone i T Phone Pro

29. Rujan 2022.
T-Phone 5G

Širenje 5G povezivosti ima transformacijski utjecaj na mnoge aspekte modernog života. 5G pruža više od super velikih brzina jer pokrivenost i propusnost koju pruža vode nas korak bliže istinskoj digitalnoj budućnosti. Nudi trenutačan, uvijek dostupan pristup svemu, od obrazovanja do zabave te proizvode i usluge potrebne za izgradnju povezanih gradova.

Kao dio Deutsche Telekom grupe, Hrvatski Telekom čvrsto vjeruje da digitalna povezanost mora biti dostupna svima. Jedna od tri najveće kompanije u svijetu za digitalnu uključenost (kako je navedena na Digital Inclusion Benchmark 2022), Deutsche Telekom i njegove nacionalne podružnice kontinuirano ulažu u našu zajedničku digitalnu budućnost, kako bi osigurali pokrivenost 5G mrežom za najširu moguću populaciju. Međutim, prepreka za pristup prednostima povezane tehnologije danas je još uvijek visoka cijena 5G smartfona. Kako bi riješio ovaj problem, Hrvatski Telekom lansira T Phone i T Phone Pro 5G, smartfone za svaki džep.

- Prepoznajemo važnost 5G pristupa za sve, s obzirom na ulogu koju će imati u našoj zajedničkoj digitalnoj budućnosti. S pristupačnim T Phoneom i T Phoneom Pro donosimo 5G prednosti za još više naših korisnika na devet europskih tržišta. S novim uređajima naši korisnici mogu uživati ​​u mogućnostima naše 5G mreže koja se neprestano širi, od zabave do bezbrojnih digitalnih proizvoda i usluga – po pristupačnijoj cijeni - kaže Dominique Leroy, članica uprave za Europu u Deutsche Telekom grupi.

T Phone & T Phone Pro spajaju se na širokopojasnu 5G mrežu Hrvatskog Telekoma te korisnicima nude mnoštvo zabave ali i poslovnih postignuća. A tome pridonose 6,82” odnosno 6,52” HD+ zasloni, podržani s dobro optimiziranim baterijama za bezbrižno povezivanje u pokretu. Uz 15 W punjenje brzo se vratite u svoj ritam, a sve zabilježite za ovu klasu uređaja izvrsnim kamerama visoke razlučivosti uz uglađeni dizajn.

Partnerstvo Deutsche Telekoma i Googlea osigurava da T Phone i T Phone Pro nude istinski besprijekorno iskustvo za krajnjeg korisnika, spajajući softver i hardver u par uistinu pristupačnih 5G smartfona koji otključavaju puni potencijal 5G mreže bez kompromisa u kvaliteti, iskustvu ili sigurnosti.

Dodatna pogodnost za sve kupce T Phonea su tri mjeseca besplatne pohrane od 100 GB na Google One oblaku – za sigurnosnu pohranu fotografija, videa, kontakata i ostalog.

T Phone i T Phone Pro moći će se kupiti u svim prodajnim kanalima Hrvatskog Telekoma od 5. listopada, u nekoj od postpaid ili prepaid tarifa koje podržavaju 5G ili kao samostalan uređaj, a tada će biti objavljene i sve cijene i pogodnosti.

27. studeni 2022 06:28