Tehno
StoryEditor

Bellabeat Ivy uvršten na popis najboljih izuma 2022. godine

14. Studeni 2022.

Bellabeat Ivy uređaj za praćenje zdravlja dizajniran posebno za žene uvršten je na godišnji popis najboljih izuma u 2022. godini časopisa Time. Na popisu se nalazi 200 inovacija nominiranih od strane urednika i dopisnika magazina diljem svijeta, a pozornost se obraćala na najnovije trendove kao što su električna vozila, zelena energije i umjetna inteligencija. 

Bellabeat Ivy ističe se na TIME-ovom popisu najboljih izuma 2022. godine kao jedinstveni uređaj za praćenje zdravlja koji je dizajniran kao pametna narukvica, a prati dnevnu rutinu žene i bio-odgovore njezina tijela te stavlja podatke u korelaciju s njezinim menstrualnim ciklusom, trudnoćom i drugim zdravstvenim podacima kao što su simptomi, raspoloženja.

Kako navode u priopćenju, sa svim podacima koji se nalaze u mobilnoj aplikaciji Bellabeat, Ivy također kontinuirano prati reakcije i dnevne navike tijela tijekom dana i noći putem skupa naprednih senzora. Zauzvrat, pruža ženama potpuni uvid u tempo života. 

- Uvrštavanje na TIME-ov popis najboljih izuma 2022. izvanredno je postignuće za Bellabeat u cjelini i dokaz o kvaliteti proizvoda koji smo iznijeli na tržište. IVY i mobilna aplikacija prepuni su sadržaja za žene svih dobi i stadija života i ponosni smo na ovo priznanje. Ženske potrebe za zdravijim i produktivnijim životom stalno se mijenjaju a te potrebe mi pratimo u stopu. Bellabeat će uvijek biti spreman prilagođavati se potrebama naših klijentica i isto tako uvijek ćemo biti spremni pružiti im najbolji mogući proizvod za njihovo zdravlje - navodi Urška Sršen, suosnivačica Bellabeata.

Tvrtka je tijekom protekle godine bila iznimno aktivana u području ženskog wellnessa i FemTecha. Razvili su prvi uređaj za praćenje zdravlja koji je odgovorio na rastuću zabrinutost oko sigurnosti privatnih podataka te su dizajnirali posebno šifriranje privatnog ključa za zaštitu podataka svih ženskih korisnika.

- Uzlazna putanja Bellabeata stabilna je od našeg lansiranja 2014., a uključivanje Ivyja na TIME-ov popis najboljih izuma 2022. značajna je prekretnica. Postigli smo veliki uspjeh s izlaskom našeg Bellabeat Leafa pa smo znali da je proizvod koji je izašao kao njegov nasljednik morao nadmašiti svu konkurenciju iz aspekta ženskog zdravlja. Bellabeat svaki dan dosljedno radi na revoluciji FemTech industrije -  navodi Sandro Mur, suosnivač Bellabeata.

25. studeni 2022 08:57