Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Ante Pranić novi je član Uprave Kraša

24. Svibanj 2024.
Ante Pranić, Kraš

Nadzorni odbor Kraša na današnjoj je sjednici imenovao Antu Pranića za novog člana Uprave Kraša s početkom četverogodišnjeg mandata od 1. lipnja 2024. godine. Pranić će u svom resoru biti zadužen za investicije, održavanje i korporativnu sigurnost te zaštitu na radu.

Ante Pranić je magistar inženjer građevinarstva, a priključio se Krašu 2021. godine. Radio je u uredu Uprave društva te odjelu investicija na razvijanju i implementaciji strateški važnih investicijskih projekata na svim trima proizvodnim lokacijama – u Zagrebu, Osijeku i Prijedoru.

- Posljednje četiri godine, unatoč svim globalnim izazovima, u Krašu je veliki naglasak stavljen na investiranje u proizvodne pogone što je prepoznato kao temeljni preduvjet za jačanje pozicije konditorskog lidera na ovim područjima. U nadolazećem razdoblju planiramo napravit snažniji i brži iskorak u smjeru robotizacije i automatizacije proizvodnje te njezine digitalizacije, podizanja efikasnosti i energetske učinkovitosti te daljnjeg unaprjeđenja uvjeta rada. Iznimno sam zahvalan na ukazanom povjerenju, a uložit ću sve svoje znanje i energiju da ga i opravdam. Zajedno s kolegama nastavljam raditi na jačanju Kraša na zadovoljstvo i dobrobit svih dionika, prije svega zaposlenika i potrošača, ali i poslovnih partnera, dioničara i lokalne zajednice -  izjavio je Ante Pranić.

29. svibanj 2024 13:00