Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Atlantic Grupa proširila Upravu: Štetić imenovan novim članom

08. Prosinac 2022.
Mate Štetić

Mate Štetić imenovan je novim za članom Uprave Atlantic Grupe. Odluka o imenovanju donesena je jučer na sjednici NO-a tvrtke, a Štetiću je mandat u Upravi određen na tri godine (počevši od danas).

Štetić se Atlanticu pridružio 2019. godine na poziciji glavnog direktora Strateškog poslovnog područja Kava, a u novom opsegu odgovornosti preuzet će i upravljanje kategorijama čokolade te slatkog i slanog snacka.

Karijeru je započeo 2001. godine u Ledu, gdje je radio na raznim pozicijama unutar prodaje, izvoza te marketinga i razvoja. Potom je karijeru nastavio u Zvijezdi, na poziciju direktora marketinga i razvoja, te nakon toga 2008. godine postaje glavni direktor Mlinara i započeo proces njegovog restrukturiranja osiguravajući fokus na vlastiti maloprodajni lanac i konsolidaciju proizvodnih pogona. Od 2009. do 2019. godine radio je u PIK Vrbovcu od čega je osam godina radio kao direktor tvrtke.

Osnaživanje Uprave logičan je nastavak procesa definiranja korporativne strategije i prioriteta u daljnjem razvoju kompanije, navedeno je u priopćenju objavljenom na stranicama Zagrebačke burze.

Atlanticova Uprava sada je proširena, s dosadašnjih šest, na sedam članova te ju čine predsjednik Uprave Emil Tedeschi i članovi Neven Vranković, Zoran Stanković, Lada Tedeschi Fiorio, Srećko Nakić, Enzo Smrekar i Mate Štetić.

16. travanj 2024 10:53