Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Dalibor Ćubela iz Zagrebačke banke nastavlja karijeru u bugarskom Unicredit Bulbanku

21. Veljača 2023.
Dalibor Ćubela, predloženi general manager i zamjenik predsjednika Uprave Zagrebačke banke

Dalibor Ćubela, zamjenik predsjednika Uprave Zagrebačke banke imenovan je na poziciju zamjenika predsjednika Uprave Unicredit Bulbank u Bugarskoj. U Zagrebačku banku je došao prije dvije godine, a sad nastavlja svoj profesionalni put unutar Unicredita, priopćili su iz Zagrebačke banke.

Ćubela je prethodno bio član Uprave i izvršni direktor za upravljanje rizicima, a kasnije i predsjednik Uprave Unicredit Bank Mostar, nakon čega je od 2013. do 2016. bio i na funkciji predsjednika Uprave Unicredit Bank Banja Luka.

‘Čestitam Daliboru na novom imenovanju i siguran sam da će biti uspješan i u Unicredit Bulbanku. On je bio ključna osoba za ostvarenje izvrsnih poslovnih rezultata Zagrebačke banke u protekle tri godine. Tijekom njegovog mandata aktivno je sudjelovao u transformaciji banke i poslovanja spremnog na izazove budućnosti. Posebno sam mu zahvalan za uspješnu realizaciju euro projekta koju smo izvršili u rekordnom roku‘, izjavio je Ivan Vlaho, predsjednik Uprave Zagrebačke banke.

Ćubela će biti zamjenik predsjednici Uprave Tsvety Mintchevoj, a dobrodošlicu mu je zaželjela i Teodora Petkova, direktorica Istočne Europe Unicredita. Petkova je istaknula, kako stoji u priopćenju, da je Ćubela ‘vođen rezultatima, odlučan je i sposoban surađivati s ljudima na način da ih usmjeri da zadatke izvrše ispravno i učinkovito. Snažno je usredotočen na prioritete, dok je u isto vrijeme fleksibilan prilagoditi se kada je to potrebno. Njegovo vodstvo i odgovornost prema poslu pridonijet će nastavku uspješnog putovanja UniCredita u Bugarskoj‘.

20. travanj 2024 11:47