Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Matija Kovačević novi je član Uprave HT-a

07. Srpanj 2022.

Član Uprave Hrvatskog Telekoma i glavni direktor za financije Daniel Daub podnio je ostavku te će od 1. kolovoza na njegovu poziciju doći Matija Kovačević trenutni direktor Sektora za kontroling, transformaciju i odnose s investitorima.

Daub će, kako se navodi u priopćenju, svoju karijeru nastaviti u Deutsche Telekomu i to na poziciji višeg potpredsjednika za financije, a o svemu ovome oglasio se i predsjednik Uprave Kostas Nebis.

- S velikim zadovoljstvom pozdravljam Matijino imenovanje u Upravu, njegovo znanje i stručnost u financijama, odlično poznavanje telekomunikacijske industrije, a prvenstveno postignuća u provedbi pozitivnih promjena od velikog su značaja za našu kompaniju te se radujem što će zajedno s CFO timom provoditi našu strategiju i omogućiti da isporučimo našu viziju održivog i profitabilnog rasta – rekao je Nebis te se također i zahvalio Daubu na njegovom doprinosu kompaniji.

Od 1. kolovoza ove godine, Upravu Hrvatskog Telekoma činit će Kostas Nebis, predsjednik, Nataša Rapaić, nadležna za segment privatnih korisnika, Boris Drilo, nadležan za tehničke i informacijske funkcije, Ivan Bartulović, nadležan za ljudske resurse, i Matija Kovačević, nadležan za financije.

25. travanj 2024 22:53