Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Promjene u Upravi IN2 grupe

05. Siječanj 2023.
IN2 grupa 

IN2 grupa od početka ove godine ima promjene u upravljačkoj strukturi. Dosadašnje članice Uprave Sanja Svilokos, članica Uprave za poslovanje, i Snježana Stanković, članica Uprave za financije, preuzimaju dužnosti Denisa Jašarevića koji više neće biti predsjednik Uprave IN2 grupe.

Denis Jašarević odlučio je u dogovoru s Nadzornim odborom i CSI/Juniper grupacijom svoj poslovni put nastaviti izvan IN2 grupe. Uprava i Nadzorni odbor IN2 grupe zahvalni su Denisu Jašareviću na višegodišnjem predanom radu i brojnim uspjesima koje je zajedno sa svojim timom ostvario u kompaniji.

- IN2 grupa uvijek je bila pokretač promjena u IT svijetu i predvoditelj digitalne transformacije. Iznimno sam ponosan na činjenicu da sam i ja bio dio te velike priče. Sada je došlo vrijeme za neke nove poslovne izazove, a kolegama želim nastavak uspješnog poslovanja - izjavio je Denis Jašarević.

Godina 2022. za IN2 grupu bila je iznimno uspješna. Odrađeni su veliki projekti, grupacija je postala bogatija za dvije nove članice, MCS Grupu i Libusoft Cicom i obilježila 30 godina postojanja.

- Sigurni smo da ćemo u 2023. godini, zahvaljujući našim zaposlenicima, znanju i iskustvu, snazi grupacije IN2 i činjenici da smo dio velike multinacionalne kompanije Constellation Software Inc. (CSI), ostvariti još i bolje rezultate. Zadovoljstvo naših klijenata uvijek nam je na prvome mjestu. Naš je posao učiniti njihov posao kvalitetnijim, efikasnijim, jednostavnijim i inovativnijim. Upravo to nastavit ćemo raditi i u budućnosti - izjavila je Sanja Svilokos, članica Uprave IN2 grupe za poslovanje.

- U novoj godini cilj nam je ostvariti kontinuirani rast u broju novih korisnika, projekata i ureda te rast broja novih zaposlenika i rast potencijala naših sadašnjih zaposlenika. Nastavljamo pratiti situaciju na tržištu i u ovoj godini očekujemo nove kvalitetne akvizicije koje će dodatno nadograditi naše poslovanje - nadodala je Snježana Stanković, članica Uprave za financije IN2 grupe.

Ključ uspjeha IN2 grupe su ljudi, njihova stručnost i iskustvo, kao i činjenica da je riječ o kompaniji koja ima jasnu strategiju, uhodane poslovne procese, know how i korporacijsku kulturu koja se zasniva na međusobnom poštovanju i uvažavanju.

23. travanj 2024 17:41