Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Rimac sklopio suradnju s vodećim distributerom automobila u Emiratima

25. Svibanj 2023.
Mate Rimac

Rimac Automobili imenovao je tvrtku Al Habtoor Motors, jednog od vodećih distributera automobila u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), da upravlja prodajom i postprodajom Nevere u cijeloj regiji.

Kao ekskluzivni UAE partner za Rimac, Al Habtoor Motors nudi uslugu po mjeri za potencijalne kupce. To će značiti da će predstavnici Rimca moći koristiti najnovije najsuvremenije alate za digitalnu konfiguraciju i pomoći korisnicima u izradi vozila po njihovoj mjeri. Osim toga, nakon kupnje kupci mogu biti sigurni u najviše standarde postprodajnih usluga zahvaljujući vodećim postprodajnim postrojenjima Al Habtoor Motorsa. Al Habtoor otvorit će prvi Rimac izložbeni prostor u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u prvom tromjesečju 2024. u Dubaiju, s dostupnim kućnim i uredskim posjetima po narudžbi, stoji u priopćenju Rimac Automobila. 

- U Al Habtoor Motors smo pronašli savršenog partnera za predstavljanje revolucionarne Nevere na tržištu UAE. Uz napredno okruženje UAE, služi kao savršeno odredište za naš revolucionarni hiperautomobil. Nevera nadilazi konvencionalne granice, redefinirajući iskustvo vožnje i postavljajući standard performansi bez premca u svijetu hiperautomobila. Udruživanjem snaga s Al Habtoor Motorsom, zajedno ćemo pokazati potencijal Nevere klijentima i potencijalnim kupcima u UAE, nudeći nenadmašno iskustvo hiperautomobila - rekao je Mate Rimac, izvršni direktor Rimac Automobila. 

Al Habtoor Motors osnovan je 1983. godine kao dio Al Habtoor Grupe, a na tržištu djeluje kao ekskluzivni distributer nekoliko velikih automobilskih marki u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i ima jedan od najvećih postprodajnih objekata u svijetu koji se nalazi u Dubai Industrial Cityju te pruža usluge svim svojim prestižnim markama pod jednim krovom.

- Reputacija Ujedinjenih Arapskih Emirata kao domaćina za strastvene i obrazovane superautomobile i hiper entuzijaste porasla je s Rimčevim lansiranjem. Tehnologija električnih vozila visokih performansi koju je stvorio Rimac postavila je svjetske rekorde i bez sumnje će zadovoljiti i najzagriženije ljubitelje brzine. S dugogodišnjim iskustvom rada na tržištu luksuznih automobila, iznimno smo uzbuđeni što smo sada partneri s Rimcem i radujemo se pružanju iskustva potpuno električnog hiperautomobila u UAE - rekao je Sultan Al Habtoor, vlasnik Al Habtoor Motorsa. 

23. srpanj 2024 12:14