Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Ignjatović preuzeo vlasništvo nad Xagentom, Kinezi postavili svoju Upravu u Luci Zadar…

02. Svibanj 2023.

Marko Ignjatović preuzeo je vlasništvo nad tvrtkom XAGENT od Igora Ljubanskog i dosadašnje prokuristice Melite Peić-Poljičanin, koja je imenovana direktoricom uz Ljubanskog, koji je ostao na toj poziciji.

Suo Zhang imenovan je novi predsjednikom Uprave LUKE ZADAR, a dosadašnji direktor Mario Devošić je zajedno sa Shuangom Liangom i Marijem Rendulićem imenovan članom Uprave.

Enrique Bernardo Mariano napustio je mjesto zamjenika predsjednika NO-a ZAGREBAČKE BURZE.

NFP NUTRIFIT SAVJETOVANJE preuzeo je suvlasnički udio Luke Marjanovića u NUTRIFIT FOODU.

Marko Brković ostao je jedini član Uprave tvrtke DJELO nakon što je Joso Petković opozvan iz Uprave. Joso Slamić napustio je vlasničku strukturu tvrtke koja je sjedište preselila iz Unešića u Bilice i smanjila temeljni kapital s 2,26 milijuna eura na 688 tisuća eura.

Dosadašnji član NO-a VODOPRIVREDE KARLOVAC Dubravko Delić imenovan je novim zamjenikom predsjednika NO-a umjesto Matije Kovačića, a Mirjana Rataić imenovana je novom članicom Odbora.

Dosadašnja direktorica tvrtke PROJEKT JEDNAKO RAZVOJ Ana Fresl imenovana je predsjednicom Uprave, a dosadašnja prokuristica Ivan Serdarušić zajedno s Ines Gruicom Devčić članicom Uprave.

Ivica Budinšćak postao je predsjednik NO-a tvrtke SOLLICITUDO umjesto Marijane Ožegović, Tomislav Subotičanec imenovan zamjenikom predsjednika NO-a, a Marko Kovač postao je novi član Odbora.

Antonio Vučetić postao je novi predsjednik NO-a VIR ODRŽAVANJA umjesto Mate Radovića, a Marino Rukavina postao je novi zamjenik predsjednika NO-a Veseljka Orlića.

Suvlasnik TERMO-KLIME iz Prhovca (Gornji Mihaljevec) Josip Ter opozvan je s pozicije direktora pa sad drugi suvlasnik Igor Kolman samostalno upravlja tvrtkom.

Tvrtka AGRIMEX u vlasništvu Gordane Gojević preuzela je vlasništvo nad tvrtkom BISTRICA od Ivana Kostanjevca i Andreje Dečak Kovač, a Antun Gojević preuzeo je ulogu direktora tvrtke od Jasne Šalinger.

20. travanj 2024 19:17