Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Menadžeri uhićeni u plinskoj aferi izlaze iz uprava, Nizozemci ušli u suvlasništvo tvrtke Q…

20. Rujan 2022.
Damir Škugor

Afera s prodajom Inina plina uzrokovala je i niz promjena u Sudskom registru. Osumnjičenici podnose ostavke kako ne bi mogli biti zadržani dalje u pritvoru zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela. Goran Husić povukao se s direktorske funkcije u OMS – UPRAVLJANJU, na koju je postavljen njegov suradnik Krunoslav Maršić. Mario Naglić postao je novi član Uprave PLINARE ISTOČNE SLAVONIJE iz Vinkovaca umjesto Marije Ratkić. Andrej Dmitrović postao je novi član NO-a umjesto Damira Škugora. Njih dvoje podnijeli su ostavke. Ratkić je u međuvremenu puštena da se brani sa slobode.

Nizozemska tvrtka STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR Q ušla je u vlasničku strukturu zagrebačke tvrtke Q. Tvrtka sada ima sedam suvlasnika.

Gábor Deák postao je novi predsjednik NO-a NOGOMETNOGA KLUBA OSIJEK umjesto Janoša Andočija, koji je ostao član NO-a, a Vjeran Blažek postao je zamjenik predsjednika NO-a.

Marin Sikirić zamijenio je Božidara Laću u NO-u zadarske LIBURNIJE.

Dosadašnji direktor VAL-METALA Aljaž Hvala imenovan je predsjednikom Uprave tvrtke, a Branka Poljak novom članicom Uprave. Dragina Tejić povukla se s mjesta direktorice tvrtke.

Dino Galić postao je zamjenik predsjednika NO-a ĐAKOVAČKIH VINA umjesto Zlatka Romića.

Marko Udovičić i Lucija Udovičić Šprem imenovani su novim direktorima zagrebačkog ŠTED-INVESTA.

Zoran Rojnić i Veljko Brečević napustili su vlasničku strukturu pulske tvrtke AQUADAC.

Varaždinskoj tvrtki SIGA pripojena je tvrtka SIGA PRO.

Nad tvrtkom ALUFIX u vlasništvu austrijske tvrtke ALUFIX-FOLIENVERARBEITUNGS-GESELLSCHAFT otvoren je postupak likvidacije, a Luka Antunović imenovan je likvidatorom umjesto dosadašnjeg direktora Marija Kozjaka.

Hrvoje Bandić povukao se iz vlasničke strukture tvrtke BANDIĆ MARITIME.

Renati Lalić Klen dodijeljena je prokura u tvrtki ALFARE iz Vodica.

23. travanj 2024 17:47