Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Neven Pivac novi član uprave Sol Tourisma, privremena direktorica tvrtke Brolo, pojačanje u Upravi Saponije…

07. Studeni 2023.
Neven Pivac, Igor Miljak

Neven Pivac novi je član Uprave vrgoračkog SOL TOURISMA umjesto pok. Ivice Pivca.

Cyrilu Antoineiu Josephu Buseineu dodijeljena je prokura u L‘ORÉAL ADRIJI, a ukinuta je Etiennu Jeanu Xavieru Delaigueu.

Dosadašnji zamjenik predsjednika NO-a SAPONIJE Marko Mikulić imenovan je u Upravu tvrtke te je ostao član NO-a u druge dvije MEPASOVE tvrtke u Hrvatskoj – KOESTLINU i KANDITU.

Trgovački sud imenovao je Željku Fišer privremenom direktoricom vinske distribucijske tvrtke BROLO iz Buja nakon što je preminuo vlasnik i direktor Marko Biondić (55). Bio je i među utemeljiteljima jednog od prvih hrvatskih pivskih zanatskih brendova, San Servolo, koji se proizvodi u BUJSKOJ PIVOVARI.

Jasna Neziri prepustila je vlasništvo svoje LJEKARNE JASNA NEZIRI iz Garešnice Alenu Neziriju (koji je umjesto nje novi ravnatelj) i Heleni Neziri Vukotić.

Marija Ivanković nova je zamjenica predsjednika NO-a dubrovačke komunalne tvrtke SANITAT umjesto Gordana Špere.

Biserka Androić nova je vlasnica i direktorica zabočke turističke agencije VIA MAGNIFICA umjesto Ivice Androića.

Tihomir Kota nije više direktor u tvrtki za upravljanje nekretninama PRS-FM & L‘ OPEROSA.

Vlasnik osječkog trgovca glazbenim instrumentima, profesionalnom audio i rasvjetnom opremom AUDIO PRO ARTIST Miroslav Vučenović povukao se iz upravljanja. Davor Kršćanski ostao je jedini direktor, ali s klauzulom prema kojoj ‘ne može opteretiti niti otuđiti nekretnine bez suglasnosti Skupštine društva‘.

Robertu Čučeku dodijeljena je prokura u zagrebačkom INTEGRA METALU.

Zorislavu Šmitu dodijeljena je prokura u tvrtki GMK iz Petrijevaca.

Ive Vujnović izašao je iz suvlasništva tvrtke KONO iz Dubrovnika, kojoj je sad jedini vlasnik Ile Topuzović.

Nedeljko Poldan nije više čan NO-a komunalne tvrtke VRELO iz Raba.

Brigita Delić nova je članica Uprave osječkog DELTA TRADEA.

Ivan Janković pridružio se Damiru Ištvančiću kao suvlasnik riječke tvrtke DI-EL.

Vlasnik čakovečkog PANA ENERGYJA Alojzije Sobočanec preuzeo je operativno upravljanje tvrtkom nakon što je opozvao s direktorske pozicije kći Nikolinu Babić, koja je predsjednica HRVATSKOGA TENISKOG SAVEZA.

Ante Ćus imenovan je predsjednikom Uprave pazinske tvrtke USLUGA umjesto Zvjezdane Bertetić, koja je podnijela ostavku nakon manje od šest mjeseci.

27. travanj 2024 17:43