Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Osnivač Dok-inga izašao iz upravljanja, velike smjene u Alpini CRO…

26. Travanj 2022.
Vjekoslav Majetićfoto Lider Media

Dosadašnji direktor DOK-INGA Marijo Grgurinović preimenovan je u predsjednika Uprave tvrtke. Gordan Pešić i Domagoj Stunić postali su novi članovi Uprave, a osnivač tvrtke Vjekoslav Majetić i njegova kći Ana Pešić više nisu prokuristi. 

Donedavni predsjednik NO-a ALPINE CRO Harij Bogataj postao je novi direktor umjesto Nikoline Dežmarić-Krofak, koja je preuzela prokuru. Vesna Istenič nova je predsjednica NO-a iz kojeg je izašla  Mojca Pirih.

Trgovački sud u Zadru pokrenuo je prethodni postupak radi utvrđivanja pretpostavki za otvaranje stečajnog postupka nad zadarskom tvrtkom CENTAR, koja se bavi gradnjom stambenih i nestambenih zgrada, u vlasništvu Siniše Krekića, Ante Smolić-Ročaka, Željka Predovana, Marinka Klapana, Džejn Galić i Lovre Suraća. Postupak je pokrenut zbog prijedloga Financijske agencije o pokretanju stečajnog postupka zbog 7,5 milijuna kuna tvrtkina duga, i to nakon što je 4. ožujka Sud obustavio provođenje skraćenog stečaja.

Stig Karl Anders Görling postao je novi zamjenik predsjednika NO-a tvrtke IKEA HRVATSKA umjesto Emmanuela Jeana Mauricea Charpentiera.

Gregor Mauko više nije član Uprave zagrebačke tvrtke TOYOTA CROATIA.

Dosadašnji zamjenik predsjednika NO-a ALD AUTOMOTIVA, tvrtke registrirane za iznajmljivanje i davanje u zakup (leasing) automobila i motornih vozila lake kategorije, Martin Kosseler postao je novi predsjednik NO-a tvrtke umjesto Hansa Paula van Beecka, a Kosselera je naslijedila Céline Sophie Castillon-Valéro.

Nurgün Eyüboğlu postao je novi zamjenik predsjednika NO-a KENTBANKE umjesto Saliha Hakana Özgüza.

Domagoj Markovinović opozvan je s mjesta prokurista u GRANDU iz Županje. Tvrtka se inače bavi gradnjom stambenih i nestambenih zgrada.

Danielu Kalmaru u vlasničkoj strukturi riječke tvrtke KALMAR IMPLANT DENTISTRY pridružila se i Marina Kalmar.

Marina Vujnović zamijenila je Roberta Vujnovića na mjestu direktora TEGULA PROJEKTA.

Vladislav Kraft, koji je bio prokurist splitskog FLASH ENERGYJA od 2020. godine, postao je član Uprave tvrtke. Aleksej Frolov napustio je mjesto člana Uprave.

Arso Lakušić postao je novi direktor M.O.F. TRGOVAČKIH CENTARA umjesto Dubravka Perovića.

Marku Slošiću dodijeljena je prokura u REGULATORU iz Privlake.

26. travanj 2024 14:15