Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Pataftine akrobacije s Lipovicom, Wienerbergerova tvrtka ušla u vlasništvo Vargona…

12. Listopad 2022.
Davor Patafta

Davorin Patafta prebacio je vlasništvo nad tvrtkom LIPOVICA iz Popovače sa svoje tvrtke  VIS INTERNATIONAL, na drugu tvrtku, 2R-CONSULTING-UND IMMOBILIEN, u kojoj je ravnopravan suvlasnik sa Denijem Martinom Pataftom. Obje tvrtke imaju sjedište na istoj adresi u Grazu.

Austrijska tvrtka PIPELIFE INTERNATIONAL, u vlasništvu WIENERBERGERA, preuzela je vlasnički udio Josipa Brašnića i Nikice Brašnića u VARGONU iz Kukuljanova, a suvlasnik u tvrtki i dosadašnji direktor Goran Brašnić postao je predsjednik Uprave u kojoj mu se pridružio i novi član Igor Andreić.

Gilles Pierre Maria napustio je Upravu ROCKWOOL ADRIATICA, u kojoj je bio od 2008.

Tibor Konjevod postao je novi predsjednik NO-a ZRAKOPLOVNO-TEHNIČKOG CENTRA umjesto Vildane Megle, Jasmina Čaušević njegova je nova zamjenica umjesto Josipa Štimca, a Željko Čakarić postao je novi član umjesto Kristine Tučkar.

Antonio Valjak preuzeo je vlasnički udio Bosiljke Valjak u varaždinskom TERRALONGU.

Šime Sruk postao je novi član NO-a kutinske tvrtke MOSLAVINA umjesto Danijela Paluha.

Davor Labaš novi je predsjednik NO-a HRVATSKOG OPERATORA TRŽIŠTA ENERGIJE (HROTE) umjesto Darija Matanovića koji je postao zamjenik predsjednika umjesto Marina Vukovića. Ivana Šuman imenovana je novom članicom NO-a.

Tatjana Matošević postala je nova predsjednica NO-a ODVODNJE POREČ umjesto Marina Poropata, a Albert Mendica novi je član NO-a umjesto Amera Kadrića.

Richard Bauer i Radka Doehring imenovani su novim direktorima zagrebačkog GRAND CENTRA umjesto Stanislava Šimunovića i Joška Piteše.

Vlasnik tvrtke MIP METAL iz Pušćina (Nedelišće) Zvonko Rešetar povukao se s direktorske pozicije i preuzeo prokuru u tvrtki.

Nad tvrtkom TEHNOCAR u vlasništvu Dušana Kerića proveden je skraćeni stečajni postupak. Postupak je pokrenut na prijedlog FINA-e od 18. veljače 2022. zbog dugova od 290 tisuća kuna, a tvrtka će biti obrisana iz Sudskog registra.

Andrijani Klepec dodijeljena je prokura u PLINU VRBOVEC.

Kristini Vuković dodijeljena je prokura u karlovačkoj ODETI.

Neda Vuk Salaba postala je nova direktorica PET NETWORK INTERNATIONALA.

27. travanj 2024 04:15