Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Pojačanje u Upravi Vindije, smjena na čelu Aluflexpacka, novi direktor Sardine…

07. Listopad 2024.
Branimir Bricelj

Branimir Bricelj imenovan je članom Uprave  VINDIJE i financijskim direktorom. U proteklih 25 godina radio je u nekim od vodećih investicijskih banka poput LAZARDA i CAIB-a, u private equitiju i M&A-u, te u međunarodnim korporacijama poput PLIVE, DAVA PHARMA i ALAPISA.

Dosadašnji prokurist tvrtke ALUFLEXPACK NOVI Domen Žlebir novi je predsjednik Uprave umjesto Johannesa Steurera, a Attili Mérészu dodijeljena je prokura. Antonio Stojanov više nije član Uprave.

Snejana Mihajlova Koleva od 26. srpnja obnaša funkciju direktorice u tvrtki TRANSCOM WORLDWIDE umjesto Rolfa Jonasa Dahlberga.

U Sudskom registru potvrđeno je da je Kristijan Zanki imenovan članom Uprave i direktorom SARDINE umjesto pok. Mislava Bezmalinovića.

Goran Popović više nije u vlasničkoj strukturi POLIKLINIKE RIDENT.

Maruška Vizek i Zdenka Pogarčić više nisu u NO-u CROATIA BANKE.

Neven Birkić imenovan je predsjednikom NO-a zadarske ČISTOĆE umjesto Olivija Meštrovića.

Senka Fekeža Klemen od 27. lipnja predsjednica je NO-a VILLE DUBROVNIK umjesto Krešimira Huljeva. Dosadašnja članica NO-a Nataša Ivanović imenovana je zamjenicom predsjednice umjesto Borislava Maletića, koji ostaje član NO-a, a u NO-u više nije Melita Šifter Mlinar.

Luka Beban više nije partner u ODVJETNIČKOM DRUŠTVU HANŽEKOVIĆ & PARTNERI.

Branimir Brzić, Marko Burazin, Ivan Bosnić i Ivica Žurić prebacili su vlasništvo nad FISHERIJOM na ORKA GRUPU, u kojoj zajedno drže većinski vlasnički udjel od 65,5%.

ITALIKACINK prestaje poslovati, a likvidator je Oscar Foda.

Igor Prpić imenovan je članom NO-a NAŠIČKOG VODOVODA umjesto Tomislava Benovića.

Nakon zaključenja stečajnog postupka iz Sudskog registra izbrisana je tvrtka NOVO SVJETLO.

Marcin Krzysztof Ernst više nije direktor u tvrtki SYNEOS HEALTH CROATIA.

Dosadašnji član Uprave DRAGA-SADRE iz Sinja Dinko Krešić imenovan je predsjednikom Uprave umjesto suvlasnika Nikole Babića, a suvlasnica Jasmine Pavković Barki preuzela je funkciju članice Uprave.

RIBNJAČARSTVO KONČANICA dobilo je Upravu kojom predsjeda Ivan Šimić, a članovi su Matija Konječić i dosadašnji direktor Mladen Prević.

Maja Đurkin Međimurec, Ivan Đurkin i Klara Đurkin preuzeli su GALERIJU SJEVER od Zlatka Đurkina.

21. listopad 2024 09:06