Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena na čelu hrvatskog Bauwerka, novi član Uprave Jamnice plus, Pharmacia laboratorij u likvidaciji…

07. Kolovoz 2024.
Michael Rankl i Igor Benaković

Operativni direktor grupacije BAUWERK Michael Rankl preuzeo je upravljanje hrvatskim ogrankom kompanije. Novi je predsjednik Uprave BAUWERK GROUPA HRVATSKA umjesto Igora Benakovića, a u Upravu su imenovani i Alen Mijoč i Marko Osmanović umjesto Christiana Karla Kocha i Patricka Hardyja. Iz dosadašnje Uprave ostali su Tomislav Mirović i troje prokurista: Petra Jakupec, Petr Brenner i Martin Schönenberger.

Direktor prodaje JAMNICE PLUS Ante Pralija novi je član Uprave.

Odlukom vlasnika Dražena Mišine i Joška Luke Bogdana pokrenut je postupak likvidacije PHARMACIA LABORATORIJA. Dosadašnji direktor Bogdan imenovan je likvidatorom.

Dosadašnji član NO-a OTP BANKE László Kecskés vratio se na poziciju zamjenika predsjednika NO-a, na kojoj je bio do 2. travnja 2023.

DECENTIA je prebacila dio imovine na novoosnovane DECENTIA TRGOVINE. Vlasnik obje tvrtke je Mate Tomić.

Miljenko Vučković novi je član NO-a ŽUPANIJSKIH CESTA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE umjesto Marija Vlahovića.

Iz vlasničke strukture TVINA izašao je 101 mali udjelničar. Vlasništvo virovitičke tvrtke ostalo je podijeljeno između još 360 suvlasnika.

Gioele De Nunzio novi je direktor u ORACLEU HRVATSKA umjesto Simona Thomasa Allisona.

Dosadašnji član NO-a ČATEKSA Dragan Ergarac novi je zamjenik predsjednika NO-a umjesto Sanje Kolarić, u NO su imenovani Janko Gabrić i Dominik Lice, a članstvo je završilo za Gordanu Nedeljko

U Sudskom su registru potvrđene promjene u CROATIA BANCI. Katarina Stanić je od 15. travnja predsjednica Uprave umjesto Danijela Lukovića, koji ostaje u Upravi. Dosadašnji član NO-a Alen Stojanović imenovan je predsjednikom NO-a umjesto Branke Grabrovac, koja ostaje u NO-u.

Enio Dobrila novi je član Uprave pulske PLINARE umjesto Davida Cerovca.

Elviru Abdijanoviću opozvana je prokura u LIPOVICI.

Ivana Kramarić nije više direktorica u petrinjskom FLO VENEERU, pa bivšim FINELOM sad samostalno upravlja vlasnik i direktor Elvio Florijan.

Maja Knežević nije više direktorica u putničkoj agenciji NEOBIČNA PUTOVANJA.

19. rujan 2024 15:14