Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena na čelu NO-a HEP Proizvodnje, promjene u Pervanovom carstvu parketa…

12. Prosinac 2022.
Darko Pervan

Dosadašnji zamjenik predsjednika NO-a HEP-a PROIZVODNJE Goran Slipac imenovan je novim predsjednikom NO-a umjesto Ante Ćurića, a dosadašnji član Marko Dvorski zamijenio je Slipca na mjestu zamjenika.

Više se promjena ovih dana dogodilo u tvrtkama Darka Pervana. Dominiku Birtu, Kruni Piškuru i Ivanu Šimeku dodijeljena je prokura u ogulinskom BJELINU. BJELIN INDUSTRIES preuzeo je vlasništvo nad BJELINOM CROATIA od tvrtke PERVANOVO, a Birtu je dodijeljena prokura. Prokura je dodijeljena i Josipu Kaurinu u BJELIN OTOKU. 

Tea Martinčić napustila je mjesto članice Uprave ZAGREB-MONTAŽE.

Laurent Orjas postao je novi član Uprave BUTAN PLINA iz Novigrada – Cittanove umjesto Claudija Canaccinija.

Dosadašnji prokurist tvrtke MAXAM DETINES iz Martinske Vesi Boris Đurić imenovan je novim predsjednikom Uprave umjesto Oscara Maze Lopeza, koji je na poziciju došao ove godine. Dosadašnji direktor u tvrtki Petar Đurić zajedno s Hectorom Bratosom Delgadom imenovan je članom Uprave.

Goran Holcinger zamijenio je Brunu Palašeka na mjestu člana NO-a MEĐIMURSKIH VODA.

Dorotea Effenberger potpuno je preuzela vlasništvo nad tvrtkom TAHOGRAF iz Svete Nedelje nakon što je Denis Špac napustio suvlasništvo.

Tomislav Šoštarić pridružio se Vlatki Šoštarić u vlasničkoj strukturi i na direktorskoj poziciji zagrebačke VIT TRANSLOGISTIKE.

Osnivačici GRADNJE DARUVAR Maji Brandeis i Peteru Kodriču u vlasničkoj strukturi tvrtke pridružila se slovenska tvrtka INCOMPACT INVESTICIJSKE STORITVE.

Zoran Prpić preuzeo je vlasništvo nad tvrtkom LOVE CARPE DIEM od Monike Prpić, koja je također napustila direktorsku poziciju u tvrtki.

Nad tvrtkom MELIORA DULCIS u vlasništvu Gorana Krunića proveden je skraćeni stečajni postupak na temelju zahtjeva Financijske agencije zbog 8157 kuna duga.

16. travanj 2024 02:50